Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Like før den store avslutningen

TURNERNE: Denne gjengen varmet opp i ribbeveggen i Kjelsåshallen, før den store avslutningen i regi av Siv Gym, mandag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Mandag var det ikke rush og knallharde frosker rett i nettet som gjaldt, men små jenter og gutter i fri utfoldelse på trampett, flikk-flakk og rulle akkompagnert av fengende rytmer og listepop, oppsummerer Christel Stub i Siv Gym.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2015 kl 06:29

KJELSÅS: For tradisjonen tro arrangerer Siv Gym sommeravslutning for sine unge turnere. Som alltid har blitt avholdt på Norges Idrettshøyskole. Men der bygger de om, så i år ble det i Kjelsåshallen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Nordre Aker Budstikke var en tur innom hallen like før avlsutningen skulle starte, og er enig med Christel Stub. Sjelden har det vært så trangt på tribunen i Kjelsåshallen.

Ikke frosker men flikk-flakk

– Stolte foreldre, søsken og besteforeldre satt tett i tett og så forventningsfullt ned på banen. Denne gangen var det ikke rush og knallharde frosker rett i nettet som gjaldt, denne gangen var det små, spretne jenter og gutter i fri utfoldelse på trampett, flikk-flakk og rulle akkompagnert av fengende rytmer og listepop, oppsummerer Christel.

Les også: Nordre Aker-jenter opplevde jordskjelvet; – Det er ikke oss det er synd på!

Hun legger til.

– Små ballerinaer i rosa strutteskjørt og tøffe gutter med gel i luggen. Alle med et skråblikk opp på en fullstappet tribune!

Turner og hårmodell

Avisen traff også Nora før avslutningen. Hun bare gledet seg til å opptre for en stappfull tribune. Hun går på partiet som heter Gymlek.

– Det er veldig gøy å være med på turn. Jeg bare gleder meg til å vise frem turn til de som er her, sa Nora fra Gaustad, og som viser frem et lite turntrinn, før hun skal ned trappene og inn i hallen.

Men det er noe som må fortelles før hun går. Det er nemlig at Nora nylig var på TV, som hårmodell på God Morgen Norge onsdag 13. mai. Det var stas.

200 turnere

Tilbake til turnoppvisningen.

– I løpet av 2 tettpakkede timer fikk i underkant av 200 unge turnere vist sine nyervervede turnferdigeheter frem til taktfast applaus og oppmuntrende tilrop fra tribunen, forteller Christel videre.

Siv GF er en foreldredrevet turnforening i Oslo. De aller fleste turnerne sogner til Kringsjå, Korsvoll, Kjelsås eller Tåsen skole. Siv Gym har aktiviteter innenfor lek, gymnastikk og enkel turn.

– Hovedfokus er trening for barn og unge der målet er kroppsbeherskelse og mestring ut fra den enkeltes nivå. Trenerne blir, stort sett, rekruttert fra Norges idrettshøgskole, sier Christel.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...