Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Like før det braker løs

Nå er det snart klart for første konsert - i OverOslo-festivalen 2017. Foto: OVEROSLO

Sola skinner, scenen er på plass, programmet er klart, og alt er utsolgt! Hva mer kan man ønske seg, OverOslo-festivalsjef Lars Petter Fosdahl?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2017 kl 20:27

GREFSENKOLLEN: Det er en strålende fornøyd festivalsjef som svarer Nordre Aker Budstikke på telefon, bare timer før portene åpner til 2017-utgaven av festivalen på Grefsenkollen.

Gutta i OverOslo, Thorkild Gundersen og Lars Fosdahl. Foto: GUNNAR KOPPERUD

– Vi har aldri hatt en så fin arena, og et så godt serveringstilbud før, sier Lars Petter Fosdahl.

– Er dere i rute nå, bare timer før festivalstart?

– Ja, vi jobber og står på.


– Så dere sitter ikke i sola med beina på bordet og drikker kaffe?

– Nei, overhodet ikke! Vi gleder oss veldig til å åpne festivalen i ettermiddag, sier Fosdahl.

Onsdag er det Highasakite, Aurora, Sondre Lerche og Greni som står øverst på plakaten. Fullstendig utsolgte OverOslo holder på til og med lørdag, med artister som Röyksopp, Bo Kaspers Orkester, Sivert Høyem, Sondre Justad og Suzanne Vega på scenen.

LES OGSÅ: Måtte stanse OverOslo-salget for å gi fansen sjansen til å sikre seg billetter

Foto: OVEROSLO


LES OGSÅ:

Karpe Diem leverte til de grader på OverOslo i fjor - 2016. Foto: SOFIE LØCHEN SMEDSRUD

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...