Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Likevel ingen siste natt med gjengen

Med ny lås og lapp på døra fredag morgen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Flamingodrifterne fortalte torsdag om at det nå var slutt for puben søndag førstkommende, og inviterte til avskjedshelg. Men på døra henger det nå lapp om at låsen er skiftet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.03.2017 kl 15:15

GREFSEN: Torsdag fortalte Flamingodrifterne om at de til søndag stenger puben på Grefsenplatået. Og inviterte til siste helg med drift, denne helgen.

Lapp

Men fredag morgen hadde eieren av lokalene hengt opp en lapp om at låsen er skiftet, og henvendelser kan skje til ham.

Som er en annen enn drifterne av puben.

LES OGSÅ: Geir Eriks nekrolog over Flamingo: «For oss kommer du alltid til å være Flammen på platten»

Stengt fra i dag?

Etter at denne saken ble publisert, har det lykkes Nordre Aker Budstikke å få en kommentar fra Jawid Raja, som driver Flamingo. Han sier fredag ettermiddag at puben dessverre da ikke er åpen denne helgen likevel, og viser blant annet til at eier av lokalet har skiftet lås.

Avisen har ikke lykkes i å få en kommentar fra eier av lokalet.

Grefsenplatået skal oppgraderes til torg og møteplass i bydelen. Men foreløpig er det litt stusselig på det kommende torget. Her kan du lese om hva som skal skje.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...