Nordre Aker Budstikke

Ukas gla'sak:

Lille Arya er funnet!

Arya er funnet. Foto: PRIVAT

– Våt og sliten, men ellers i god behold, forteller representanten fra Rømlingen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2020 kl 20:42

KORSVOLL: Mandag kveld skrev Nordre Aker Budstikke om lille Arya, som forsvant fra tur ved Brekkekrysset, etter å ha kommet seg ut av båndet. Rømlingen, som organiserer leteaksjoner etter hunder, oppdaterer ved Berit Fagerheim:

«I dag ble 7 måneder gamle Yorkshire terrieren, Arya funnet. Våt og sliten, men ellers i god behold I går (tirsdag) tikket den første observasjonen på henne i en hage i Øvre Skjoldveien, ca 650 meter fra eiendommen via skogstien hvor hun forsvant på mandag. Hans Christian Pedersen i arbeidsgruppen til Rømlingen tok med sin søkshund Tjorven som markerte tydelig på hvor Arya hadde gått det siste døgnet. Vi ønsket ro i området hvor søkshunden markerte, og satte i gang med ulike tiltak. I dag kom nye observasjoner i Øvre Skjoldvei. Hundepasser ble tilkalt. Han fikk gode instrukser på hvordan han skulle oppføre seg. Han la seg ned på magen, ut en blikkontakt, ingen lokking eller bevegelser. Arya kom stadig nærmere, ble skremt av noen, men returnerte tilbake hvor hundepasseren lå. Etter 45 min med ro og tålmodighet kom hun helt bort til hundepasseren.»

OPPDATERT: Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med hundeeieren som naturlig nok er veldig lykkelig for at hunden har kommet til rette, og hun benytter anledningen til å takke alle som har hjulpet til.

Arya - syv måneder gammel og på rømmen siden mandag kveld. Nå er hun funnet. Foto: PRIVAT

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...