Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Linn Jørum Sulland satser mot Rio-OL i 2016

Blir ikke lei av håndball.

Linn Jørum Sulland er ikke lei av håndballen.

Håndballspiller Linn Jørum Sulland (29) fra Nordberg er kjempemotivert for landslagsspill.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2013 kl 12:16

DRAMMEN: I disse dager gjør Sulland seg klar for sitt åttende mesterskap, og det blir nok ikke det siste.

- Jeg satser frem mot OL og så får vi se, sier Nordbergjenta.

- Hva er det som motiverer deg?

- Jeg synes at det er gøy å spille håndball og spesielt morsomt å spille for Norge. Det er god nok motivasjon i massevis, smiler hun.

Får spille forsvar

Noe som helt sikkert gir ekstra motivasjon er at hun i Larvik også får være med når laget forsvarer seg.

- Jeg synes at det morsomt å få være med på alt når man spiller kamp hjemme. Det krever absolutt mer å spille begge veier, det er mange flere ting man må lære seg.

LES OGSÅ: Linn vil kopiere mesterligatittelen fra 2011.

Utviklet seg i forsvar

- Så jeg har brukt mye krefter på det. Jeg synes at det har vært veldig gøy og så vet jeg at jeg har langt igjen, sier Sulland.

- Føler du at du har utviklet deg i forsvar?

- Ja, absolutt. Jeg har gått tre år uten å spille forsvar. Så jeg har tatt mange steg i høst, absolutt. Men jeg vet jo også at det går opp og ned og at jeg har et stykke igjen til å være skikkelig god, sier Sulland.

På landslaget har hun derimot en helt annen rolle.

- Hun er først og fremst skytter. Hun skal score fra ni-ti meter og så er hun en solid straffetaker, sier Landslagssjef Thorir Hergeirsson til dittOslo.no.

Lørdag møter landslaget Spania til åpningskamp i VM.

Har ting å jobbe med

- Vi gleder oss. Vi har jo ting å jobbe med absolutt, men det er alltid spesielt når det blir VM, og vi er et mesterskapslag så jeg tror at det skal bli bra.

- Hva har dere å jobbe med?

- Det er mye. Jeg synes at vi i dag sliter med å finne hverandre offensivt også og så har vi litt problemer defensivt, men jeg synes at de siste ti minuttene spiller vi veldig bra og da er vi såpass mye bedre enn Sør Korea som vi viser i dag, sier 29-åringen.

Hun er ikke i tvil om hva drømmen er i VM.

- Det er selvfølgelig å vinne det. Det er ingen tvil om det.

LES OGSÅ: OL-helten glad for å komme hjem.

- Hva blir nøkkelen?

- Det blir målvakt og forsvar som blir det viktigste, men jeg synes også at vi har et bra lag som kan spille god håndball offensivt. Og selvfølgelig blir det viktigste å vinne kamper, avslutter Sulland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...