Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Linn Louise (17) kan bli historisk

HISTORISK: Linn Louise Kvale kan bli historisk i Koll Friidrett, som eventuelt andre utøver som blir tatt ut til et internasjonalt friidrettstevne. Foto: IDRETTSKLUBBEN TJALVE

Kun en gang tidligere har en Koll IL-utøver deltatt i internasjonalt friidrettsmesterskap. Og det var før Linn Louise var født. – Inspirerende og gir selvtillit, sier hun selv om idrettsprestasjonen torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2015 kl 14:51

SOGN: Under friidrettsstevne i Drammen på Kristi Himmelfartsdag satte Linn Louise Kvaale (17) ny pers i kule med 15,27m. Dette er 27 cm over kvalifiseringskravet til verdensmesterskapet for U18 som blir arrangert i Cali i Colombia i juni. Hvis hun holder formen ved like utover sommeren kan vi faktisk få en VM-deltaker fra Koll, skriver klubbens egen nettside.

SEND OSS DINE 17. MAI-BILDER - LES MER HER

Uttak

Linn Louise er klar for U-18.

– Men det gjenstår jo å se om jeg er en av de som blir plukket ut til å bli med i U-18. Jeg tror det er kun to jenter i min aldersklasse fra Norge som skal være med, så da gjenstår jo å se hvor mange andre som eventuelt støter kule like langt - eventuelt lenger - i tiden frem til juni, ifølge Linn Louise fra Nordberg.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Som naturligvis ble veldig glad da hun fikk vite hvor langt kula gikk.

– Det er jo kjempegøy. Nå skal jeg gi alt i de siste stevnene som er igjen, før uttak til U-18 VM, sier hun.

Trener mye

Rundt 14 dager før avreise, gjøres uttaket til VM.

Les også: Fantastisk 17-maioppvarming!

Det er mye som skal trenes for å bli god, Linn Louise forteller at hun trener stort sett hver eneste dag.

– Fra en til to timer går det nesten hver dag. Jeg har drevet med forskjellige idretter, men startet med kule da jeg var 13 år. Så har jeg de to siste årene satset mer på kule. Det er inspirerende for videre trening og satsing, å støte så langt som jeg gjorde i Drammen. Ikke minst gir det også selvtillit, sier Linn Louise.

Historisk

Naturlig nok er det en stolt friidrettsklubb som omtaler Linn Louises prestasjon.

– Dette er historisk! Såvidt vi har oversikt er det bare én gang tidligere at en utøver fra Koll har deltatt i et internasjonalt friidrettsmesterskap. Det var i 1997, året før Linn Louise ble født, da Cecilie Ringvold deltok på 100m under EYOF (et slags Europeisk mini-OL for 16-åringer) i Lisboa, skriver klubben videre på hjemmesiden.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...