Nordre Aker Budstikke

Lite ressurser, men vinner over de store gutta

Hardt arbeid gir resultater. Foto: Korsvoll Fotball

– En fin blanding av unge lokale gutter, spillere med erfaring på høyere nivå og klubbveteraner med stor rutine, som utfordrer klubber med mye større ressurser, sier trener Petter Solland.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2017 kl 11:30

KORSVOLL: Korsvoll Fotball har hatt en imponerende vårsesong med åtte seire, og kun ett tap.

LES OGSÅ: Oppsummering av niende serierunde i 2. og 3. divisjon: Har ikke snublet!

Korsvoll ligger i skrivende stund på delt tabelltopp med Stabæk 2. Forrige helg møttes disse to, der Korsvoll lot alle poengene bli igjen, nettopp på Korsvoll. Etter hjemmeseier 3-2.

Hovedtrener Petter Solland er imponert over hvordan gutta har prestert så langt, men mener mye ligger i selve spillergruppa.

– Vi har en fin gjeng med blanding av unge lokale gutter, spillere med erfaring på høyere nivå og klubbveteraner med stor rutine. Satt sammen så jobber denne gruppa knallhardt i hver eneste kamp, og det har gitt oss gode resultater, forteller Solland.


Brage Rødal og resten av Korsvollsgutta svever høyt på tabellen så langt i årets sesong. Foto: Korsvoll Fotball

Styrt av dugnadsarbeid

Korsvoll IL er en breddeklubb med lite ressurser, men spillergruppa er sterk nok til å vinne mot større lag med mer ressurser. Solland er takknemlig for hjelpen rundt laget.

– Vi er et lag med veldig begrensede ressurser som med hjelp av noen trofaste samarbeidspartnere, dugnad, frivillighet og entusiasme, klarer å utfordre lag og klubber med mye større interne og eksterne ressurser.

Så langt har Korsvoll vunnet mot store klubber som nevnt Stabæk 2, Gjøvik-Lyn, Lillehammer og Raufoss 2. Det har også gått til seier mot Lille Tøyen, Frigg, Tynset, Redalen og Flisa. Det ene tapet kom mot Eidsvoll TF.

Ikke rykke ned

I forkant av sesongen var målsetningen å holde plassen i den nye spissede 3. divisjonen. Korsvoll har ingen særskilt plassering i tankene, så dagens plassering er en gulrot for gutta.


Likevel er Solland forberedt på den gode flyten kan snu.

– Vi er selvsagt veldig glade for at sesongen har gått bra så langt, men samtidig er vi klar over at ting kan snu raskt, sier Solland.

Solid motstander

Neste motstander er Lokomotiv Oslo, et lag som ligger på 11. plass med åtte poeng. Kampen blir spilt på Tørteberg.

Men ingen kamp tas lett på.

– Kampen mot Lokomotiv blir garantert tøff. Lokomotiv er et solid lag som er vanskelig å bryte ned. Vi må bare jobbe hardt for å få med oss poeng, enkelt og greit, sier Solland.


24 mål har Korsvoll scoret til nå. Kun syv har blitt sluppet inn. Foto: Korsvoll Fotball

Per Solland avslutter med å fortelle om smørbrødlista som viser hvordan man oppnår en god plassering.

– Vi gjør vårt beste for å være godt forberedt til den neste kampen, og gjennomføre den på best mulig måte. Da oppnår vi til slutt en god plassering, sier han.

Så langt ingen tvil om at korsvolltaktikken gir gode resultater.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...