Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lokalavisen bikker millionen

Nordre Aker Budstikkes artikler passerte forrige uke én million visninger.

Vi legger bak oss en uke der Nordre Aker Budstikke har nådd to milepæler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2015 kl 21:47

Det er ingen tvil om at 2015 har vært et spennende år for oss som jobber med Nordre Aker Budstikke. I januar, etter over ti år som del av lokalavisfamilien i Oslo, tok avisen steget ut på helt egne bein.

Det nærmer seg ett år siden den ukentlige, fulldistribuerte papiravisen ble historie. Men stadig flere har oppdaget at Nordre Aker Budstikke fortsatt er her – som ren nettavis – enda tettere på det som skjer i bydelen.

Mandag morgen 12. september nådde nemlig «nye» Nordre Aker Budstikke 1 million sidevisnininger siden nylanseringen 20. januar i år. Det er virkelig en milepæl for avisen! Og vi er allerede godt i gang på veien mot den neste.

Trafikken på sidene våre har vokst jevnt og trutt siden starten, og hver måned leses artiklene våre nå 130.000 ganger. 15.000 lesere er i snitt innom avisen hver eneste uke.

Midt i uka som gikk passerte vi dessuten 3000 følgere på Facebook. Sosiale medier er en viktig kanal for oss å dele saker i, og derfor er det en stor glede at så mange mennesker følger med også der.

Her finner du Facebook-siden til Nordre Aker Budstikke! Du kan også følge oss på Twitter.

Vi har aldri vært i tvil om at det er viktig for folk å følge med på det som skjer i nabolaget man bor i. Nordre Aker er med sine 50.000 innbyggere på størrelse med en middels stor norsk kommune, og har sin egen folkevalgte forsamling.

At stadig flere klikker seg innom Nordre Aker Budstikke hver uke for å følge med, setter vi stor pris på.

Vårt ukentlige nyhetsbrev når dessuten ut til stadig flere mottakere, og kan være en fin mulighet til å få en oppsummering av nyhetene i uka som har gått, hver eneste torsdag. Er du ikke allerede mottaker, kan du sende oss en e-post og melde deg på, helt gratis. Tips gjerne folk som kan ha glede av det om nyhetsbrevmuligheten!

Vi som jobber med Nordre Aker Budstikke sender ut en stort takk til deg som leser oss, og vi takker også annonsørene som er med oss.

Vil du tipse redaksjonen, har andre innspill eller kommentarer til oss, hører vi gjerne fra deg på e-post!

Karl Andreas Kjelstrup
Redaktør Nordre Aker Budstikke
og daglig leder i Lokalmedia AS

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...