Nordre Aker Budstikke

Guttene sang med Turbonegro på Grefsenkollen:

- Jeg ble oppkavet og glad. Rockemusikk er veldig gøy

Bislett guttekor og Berg guttekor på scenen sammen med Turboneger. Foto: Utlånt

60 oslogutter koret for Turbonegro på OverOslo lørdag. Foran 6000 festivaldeltakere fikk ungene sitt livs opplevelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2019 kl 13:41

GREFSENKOLLEN: Da Turbonegro spilte på OverOslo-festivalen lørdag hadde de en overraskelse på lur til publikum.

Midt under konserten inviterte de 60 barn fra opp på scenen. Guttene fra Bislett guttekor og Berg guttekor skapte unik festivalstemning når de framførte de Turbonegers Get It On og en heftig versjon av Alice Coopers School’s Out.

- Det var helt rått, sier Emil Grifasi Nerbøe (9) i Bislett guttekor.

- Jeg fikk stå foran publikum og kaste jakken og synge duett med Turboneger-vokalisten!

Korguttene på vei ut på OverOslo-scenen. Foto: Utlånt


Kledd i Turbojugend-uniform og sminket som bandet var guttene virkelig et syn for de mange oppmøtte. Både før og etter konserten var stemningen elektrisk og kormedlemmene var full av energi selv om det for mange av dem var langt etter leggetid før de kom seg hjem.

- Jeg følte jeg ble liksom veldig oppkavet og glad. Jeg vil bare gjøre det mer og rockemusikk er veldig gøy, sier Olav Nyborg Andresen (9).

Også dirigentene var imponert over at gutta ga jernet og viste lite tegn til nerver til tross for et fullsatt Grefsenkollen.

- Minnene fra denne kvelden vil vare livet ut. Om man noensinne lurer på om det er kult å være gutt i kor så tror jeg denne kvelden viste det en gang for alle, sier dirigent Marius Astrup Thoresen.

Bislett guttekor ble stiftet i 2015 og har på kort tid blitt Norges største kor for gutter i barneskolealder.


Sammen med Kringkastningsorkesteret har de framført Mahler i Oslo Konserthus, sunget med Det Norske Solistkor og Sølvguttene. 13. juni åpnet de Bislett Games 2019.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...