Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lokalpolitikerne sier ja til tennishall

Lokalpolitikerne støtter opp om planene om tennishall på Disenjordet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2014 kl 10:27

GREFSEN: Bydelens miljø, plan- og samferdselskomite har hatt møte, og er positive til Grefsen Tennisklubbs planer for ny innendørs tennishall på Disenjordet.

Ifølge leder av komiteen, Erik Borge Skei (V) var vedtaket enstemmig, og i vedtaket ligger også at bydelsutvalget ber om at Grefsen Tennisklubb i den videre prosessen "...spesielt ivaretar dialogen med naboer, vurderer muligheten for erstatningsareal og for samtidig å oppgradere tilliggende deler av friområdet slik at allmennheten inviteres til en mer utstrakt og variert bruk."

- Dette er ingen helt enkel sak. Det store behovet og at nøyaktig det samme arealet brukes til tennis i dag ble nok avgjørende, sier Borge Skei.

- Selvfølgelig godt fornøyd

Grefsen Tennisklubb er godt fornøyd med vedtaket.

- Vi er selvfølgelig godt fornøyd med at politikerne i bydelen støtter tennishall prosjektet. Klubben ønsker å være en positiv aktør på Disenjordet, stimulere til økt fysisk aktivitet og mer utstrakt bruk av friområdet. Vi er gjerne med på et samarbeid om dette. Gjerne også i samråd med barn og unge i nærmiljøet, ifølge Per Henrik Hovelsrud, styreleder i Grefsen tennisklubb.

Etatene negative

Ifølge saksinnsynet til plan- og bygningsetaten, har etaten i fjor høst, gitt tilbakemelding til tennisklkubben om at tiltaket ikke krever omregulering eller dispensasjonssøknad. Men av et brev fra bymiljøetaten til klubben, så går frem at bymiljøetaten ikke er enig: "...Vi mener dette er en feil vurdering...og ikke forenlig med områdets estetikk, funksjon og reguleringsmessige status...." skriver blant bymiljøtaten. 

Senere har også plan- og bygningsetaten gått tilbake på høstens tilbakemelding, saken krever søknad om omregulering fra fri- og parkomårdet, og plan- og bygningsetaten "kan ikke anbefale foreslåtte tiltak."

Opp i BU

Miljø, plan- og samferdselskomiteens vedtak skal også opp i bydelsutvalget (BU) for endelig vedtak, neste BU er 27. mars. Avisen følger saken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...