Nordre Aker Budstikke

– Lommerusk for byrådet!

Venstrepolitiker Ingeborg Briseid Kraft fra Nordre Aker bydelsutvalg, her på Disenjordet. . Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Venstre foreslo 200.000 kroner til oppgradering av Disenjordet, men ble nedstemt. – Men samme byråd ønsker å bruke 118 millioner på å markere at Oslo er kåret til Europeisk miljøhovedstad! Sier en oppgitt Ingeborg Briseid Kraft (V)

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2018 kl 12:52

DISEN: Venstre sentralt og lokalt foreslo å legge inn 200.000 kroner ekstra i revidert budsjett for Oslo kommune. Pengene skulle brukes på oppgradering av Disenjordet, deler av jordet skal også brukes som riggplass for Sporveien, når nye Grefsenveien fra Storo til Disen skal opparbeides - les hele den tidligere saken her.

– Skuffet

Men byrådet var ikke enig i at dette var en god ide, og forslaget fikk ikke flertall.

– Jeg er skuffet over at byrådspartiene - MDG, Ap og SV - og Rødt stemte imot Venstres forslag om å bevilge 200.000 kroner til Disenjordet. Dette er lommerusk for byrådet, men ville betydd mye for prosjektet med oppgradering av parken. Det haster hvis vi skal få til en koordinering med Sporveiens prosjekter på Disenjordet. Uten økonomisk støtte har ikke bydelen penger til skissen som Sporveien trenger for å kunne samkjøre sitt prosjekt med bydelens planer for oppgradering av parken, sier Venstres Ingeborg Briseid Kraft i Nordre Aker bydelsutvalg.

118 millioner på markering

Hun fortsetter:

– Men i revidert budsjett ønsker samme byråd å bruke 118 millioner kroner på å markere at Oslo er kåret til Europeisk miljøhovedstad! Man kunne fått til en flott markering med halve beløpet, så kunne resten av pengene heller blitt brukt på faktiske miljøtiltak, som oppgradering av parker, avslutter Briseid Kraft.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...