Nordre Aker Budstikke

Løper maraton på tre timer. Nå skal hun være med i NRKs nye «agentserie»

Hedda Dolva - på planen for lørdagsunderholdningen i NRK, på nyåret. Foto: SAROSI ZOLTAN/NRK/STRIX

«Ulv i fåreklær» sier noen. – He,he, ja kanskje det, ler Hedda fra Nydalen, som er klar for å lørdagsunderholde oss på nyåret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.12.2018 kl 10:45

NYDALEN: 12. januar er det premiere på NRKs nye lørdagsunderholdning. «Den ultimate agent».

«Dette er et underholdningsprogram og en lek med agent-universet som vi kjenner så godt fra film og TV. Gjennom ti programmer skal deltakerne skygge og bli forfulgt, knekke koder og avsløre. Deltakerne kommer fra hele landet og har svært ulike livserfaringer og yrker,» skriver NRK selv om serien.

«Som gode agenter må de lære seg å takle alle situasjoner. De må være eksperter på å gjemme seg, kunne riste av seg forfølgere og operere fullstendig skjult. Hvem er smartest, sterkest, raskest, best forkledd eller bare best til å lyve når det gjelder?»

Alle deltagerne i NRKs nye agentserie, som starter på nyåret. Foto: SAROSI ZOLTAN/NRK/STRIX

En måned i Budapest

I tillegg skriver NRK at programmet byr på en realistisk ramme, med reelle oppgaver i en troverdig setting i Budapest i Ungarn. De 16 agentspirene deles i to lag, Team Buda og Team Pest.


Gjennom én måned i historiske Budapest skal deltakerne settes i helt nye situasjoner. De får opplæring av eksperter og trenes i faget. I hver episode skal lagene gjennom to oppdrag: et feltoppdrag og et hovedoppdrag. Laget som taper hovedoppdraget, må sende tre av sine medlemmer i hinderløypen «Flukten». Den som taper flukten, må reise hjem. Til sist står kun én igjen; Den ultimate agent.

Martin Giæver er programleder for den nye realityserien.

Hun løper fort, 3.05 på maraton er bestetiden hennes. Her fra Oslomaraton i 2018. Foto: PRIVAT

Hedda

Og superspreke Hedda Dolva (31), som både bor og jobber i Nydalen, i Itera, er en av deltagerne.

Om Hedda står det i pressemeldingen at hun «ble oppfordret av kollegaer om å melde seg på da NRK søkte etter deltakere. En god venn og kollega kaller henne en ulv i fåreklær som kan overraske mange ved å være tøffere og mindre vimsete enn hun først kan virke som.»


– Jeg tror at jeg kan være ganske så målbevisst og en luring som får viljen min. Jeg er nysgjerrig og snuser rundt over alt, svarer hun.

Hedda har løpt maraton i Paris, Stockholm og London, og bidrar som fartsholder under Oslo maraton. Hun tror hun kan hevde seg i fysiske konkurranser.

«Ulv i fåreklær»?

Nordre Aker Budstikke ringer opp Hedda.

– «Ulv i fåreklær»?

– He, he, ja kanskje det. Folk kan nok godt si det om meg, førsteinntrykket er vel søt, snill og uskyldig. Men jeg tror nok man får et litt annet inntrykk når man blir kjent med meg. Det har nok i hvert fall kollegaene mine fått, humrer Hedda.


– Men du må vel være en av de sprekeste i serien?

– Ja jeg er i god form, og det fikk jeg helt klart bruk for under innspillingen. Jeg kan ikke si så mye om hva som skjer, men det var en fordel å være i god fysisk form, sier Hedda, som gleder seg veldig til serien blir vist på TV.

– Og hva er rekorden på maraton?

– 3.05 er min bestetid!

Bare å ønske lykke til og benke oss foran skjermen på nyåret.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...