Nordre Aker Budstikke

Politiet har gitt skøyteløpere pålegg om å holde seg borte fra isen

Dette er fra fredag, da politiet troppet opp ved sørenden av Maridalsvannet, og hvor politiet senere meldte om at nok en skøyteløper hadde gått gjennom isen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Fredag gikk to personer gjennom isen på Maridalsvannet. Politiet ber folk holde seg unna isen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2020 kl 11:58

MARIDALEN: Lørdag midt på dagen melder politiet følgende:

Nordre Aker Budstikke omtalte også hendelsene i går, da to personer gikk gjennom isen på Maridalsvannet, først i nordenden, så i sørenden av vannet - les hele saken her.

Begge personene kom seg opp av vannet.

Fredag ble det observert flere skøyteløpere på Maridalsvannet. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE


Operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo-politiet sier til Nordre Aker Budstikke lørdag:

– I dag var det igjen et par skøyteløpere på isen på Maridalsvannet. Vi har gitt pålegg til disse om å holde seg unna isen. Pålegget varer i 48 timer, og er gitt på en hyggelig og velmenende måte. Isen ser ikke trygg ut flere steder, når nå det ser ut til å legge seg snø på den, blir den enda mer uoversiktlig. Vi har kun fått tilbakemelding om skøyteløpere på Maridalsvannet i dag, men vi oppfordrer folk til ikke å gå på isen på vannene rundt omkring nå, sier Sandnes.

Hun opplyser også at brytes pålegg gitt av politiet kan man få bot.

Brann- og redningsetaten advarte også om isen i går, fredag, og varslet om at flere hadde gått gjennom isen på vann i Oslo i går, fredag.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...