Nordre Aker Budstikke

Lørdag: Kaos på kollen

Ikke lett å komme hverken ut eller inn til Linderudkollen, tidlig lørdag ettermiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Mange vil på ski i finværet, det ble trafikkaos på Linderudkollen. – Hvis noe skjer der inne, må de sende helikopter, ingen ambulanse kommer inn der nå, ifølge en leser tidlig lørdag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2018 kl 10:06

LINDERUDKOLLEN: Lørdag, noen få kuldegrader, og mange vil ut på ski.

Kaotisk

Nordre Aker Budstikke har fått flere meldinger om trafikk- og parkeringskaos på Linderudkollen, lørdag. Da lokalavisa tok turen i 14.00-tiden - var det fortsatt ganske kaotisk på veien inn til og ut fra Linderudkollen skianlegg. Det ble også fortalt om biler som hadde kjørt i hverandre.

– Hvis noe skjer der inne, må de sende helikopter, ingen ambulanse kommer inn der nå. Det var totalt kaos der i dag. Med mange biler som har parkert der det er parkering forbudt. Jeg brukte nok en halvtime bare på å komme ut fra parekringsplassen og opp på veien, skriver leser i melding til avisa.

På veien inn til Linderudkollen lørdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Parkering forbudt

Lokalavisa er i kontakt med Hanne Lyssand, som er på stedet tidlig lørdag ettermiddag. Hun forteller om det samme:


– Det er helt kaos her, ingen kommer vel egentlig hverken ut eller inn. Folk har parkert langs veien, og der er det jo ikke lov å parkere, forteller Hanne Lyssand.

Lokalavisa er også orientert om at politiet er varslet om situasjonen.

Solemskogen, lørdag tidlig ettermiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

På Solemskogen, litt lenger opp, var det også mange biler, så første helgen i januar blir nok en veldig populær skihelg.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...