Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Løsner fremover, og potte tett bakover

Jenny Røsholm Olsen på scoringslista i dag på Kringsjå, mot Fløya, etter assist fra June Østensen.

Sier en fornøyd trener Glenn Kleven om Lyns damer som beholdt alle poengene på Kringsjå, 2. pinsedag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Hjemmekamp på Kringsjå mandag mot Fløya. I og med at de andre lagene i toppen vant lørdag og søndag, hadde Oslolaget presset på seg for å henge med i toppen.

Ingvar Graffer i klubben oppsummerer:

Fløya er et lag man normalt har hatt grei kontroll på hjemme, og Lynjentene kom også bra ut av startboksen i dag. Det er ikke spilt mer enn ti minutter, da Tiril Haga raider på kant. Keeper forsøker å klarere innlegget, men Linn Huseby er på rett plass, og skårer.

1-0 til vertene.

Linn Huseby og Tiril Haga, skåring av førtsnevnte, assist av Haga til 1-0.

2-0

Etter 20 minutter er det klart for et vakket angrep, ballen opp via midten og ut på kant hvor back June Østensen dobler, og innlegget setter Jenny Røsholm Olsen sikkert i kassa.

Vi har flere sjanser, Noor Eckhoff har et langskudd med påfølgende god redning. Fløya kommer mer inn i kampen etter 2-0, men Lyn har god kontroll bakover. 2-0 til pause.

3-0

Andre omgang begynner på verst mulig måte for Tromsølaget, ett utspill fra keeper er det dårlig adresse på. Tiril Haga snapper og alene med keeper skårer hun sikkert.

Da er noe av spenningen borte, men vi kunne fått flere mål etter gode forsøk, men det blir med 3-0.

– Mer giftige

Trener Glenn Kleven er glad det nå blir flere mål til Lyn.

– Fint at det løsner litt fremover, etter at vi skåret mindre mål enn normalt hittil i sesongen. Vi har kanskje mindre ballbesittelse enn normalt på Kringsjå, Fløya er et spillende lag de også, men vi er i motsetning til gjestene, mer giftig foran motstanders mål, sier Kleven.

– Det kunne fort blitt både fire, fem og seks skåringer. Men det gleder meg minst like mye at vi fortsatt er potte tett bakover. Hele gjengen skal ha skryt i dag.

HER ER KAMPFAKTA LYN - FLØYA

Nå har Lyns damelag i 1. divisjon krabbet opp på en andreplass på tabellen. Kun to poeng bak serieleder Byåsen.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...