Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lykkelig slutt: Valpen Luka er gjenforent med eieren

Luka endelig sammen med eier igjen, etter ett døgn alene i skogen. Foto: PRIVAT

Etter å ha forsvunnet fra tur i Nordmarka i går, ble den ni måneder gamle hunden funnet i dag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2017 kl 15:30

MARIDALEN: Eier med flere er var i Marka i går, søndag kveld, og lette etter valpen Luka på ni måneder.

Forsvant fra løypa

Luka lekte med en annen hund og det ble et sammenstøt med skiløper, sistnevnte uten skyld i hendelsen, er viktig for hundeeier å presisere.

Etter det ble Luka borte ved Skjærsjødammen, på vei opp til Bjørnholt i Nordmarka.

LES SAKEN: Hund savnet i Marka søndag

Hammern

Men mandag ettermiddag, etter ett døgn alene i Marka, ble Luka funnet igjen.

– Ved Hammeren. Han var redd, og det var litt vanskelig for dem som så ham å få tak i ham. Men det gikk til slutt. Han ser ut til å være i relativt OK form. Men nå bærer det uansett rett til veterinæren for en sjekk, sier hundeeieren.

– Vi er så veldig glade for å ha fått igjen Luka. Tusen, tusen takk til alle som har bidratt til å finne igjen Luka, avslutter eieren.

Det er ikke lenge siden en savnet hund i Nordmarka førte til en leteaksjon som både involverte helikopter og dusør: Tico var savnet i fire døgn: Fra bunnløs fortvilelse til full lykke!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...