Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyktestolpe falt over trikkeskinnene

Det er en lyktestolpe i Gaustadalleen som er knekt etter å ha blitt påkjørt av en bil. Her ser vi krysset Gaustadalleen/Klaus Torgårds vei. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

Har du tips til saken? Send tips!

Det var stans på trikken mot Rikshospitalet etter et trafikkuhell i Gaustadalleen. Klokken 9.15 kjører trikken igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2017 kl 09:17

BLINDERN: Det har vært et trafikkuhell i Gaustadalleen ved Blindern, som har forårsaket at en lyktestolpe er knekt og ligger delvis over trikkeskinnene, melder politiet like etter klokken 8 tirsdag morgen.

Ingen personer skal være skadet i uhellet, men det er strømløst for trikken i området.

Operasjonsleder Marianne Heidenstrøm opplyser at alle nødetatene er på stedet.

– En personbil har kjørt inn i en lyktestolpe, som så har ramlet ned på trikkeskinnene. Det vil bli ryddet opp så raskt som mulig, men foreløpig står trikken, forteller Heidenstrøm klokken 8.15 til Nordre Aker Budstikke.

Strømmen har også blitt avkoblet i forbindelse med arbeidene med å få fjernet stolpen.

Ruter melder at det er strømløst mellom John Collets plass og Rikshospitalet. Reisende til/fra Forskningsparken og Blindern kan benytte t-banens tilbud. Det skal også være satt opp erstatningsbusser på strekningen.

Klokken 9.15 melder politiet at trikken er igang igjen på strekningen.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...