Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn greide det på femtende forsøk

VANT: Lyn vant sin første kamp i år, mot Stabæk 2. Bildet er fra sesongens første oppgjøret mellom de to, som Stabæk vant. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no (ARKIVFOTO)

Noen trodde kanskje ikke det var mulig, men mandag kveld vant Lyn sin første seriekamp denne sesongen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2015 kl 16:19

BISLETT: 10. august blir en merkedag for Lyn-supporterne i 2015-sesongen. Det var nemlig kvelden Lyn skulle ta hjem årets aller første seier i serien.

Ny keeper

Stabæk 2 med sine 26 poeng og en femteplass i 2. divisjon avdeling 1, var utvilsomt det sterkeste laget før kampen – på papiret. På banen var det imidlertid Lyn som klarte å avslutte, for første gang i år. Riktignok med én mann mer etter at Stabæks Jørgen Hammer ble utvist etter bare fem minutter etter å ha felt en Lyn-spiller.

Stabæk sto imidlertid for kveldens første mål, etter 37 minutter. Men Lyns Jonas Scheie Hammer utliknet tre miutter før pause. Deretter skrev både Johannes Johannessen (67) og Moses Mawa (79) seg på scoringslisten, og kunne konstatere 3-1 til hjemmelaget da dommeren blåste av kampen.

LES OGSÅ: Denne mannen gror Beatles-lugg hvis Lyn beholder plassen i 2. divisjon

– Sinnsykt deilig

– Dette var sinnsykt deilig! Gir masse energi for det som skal skje videre i høst! sier Lyn-trener Tresor Egholm etter kampen.

– Nå må vi ta en kamp av gangen. Det er fortsatt lang vei opp, men løpet er ikke kjørt! Dette kan vi klare. Vi har fått en ny keeper fra Island, som fremstod trygg og god der bak, og som fikk være med på å ta årets første trepoenger på hjemmebane, sier Egholm.

Bare én gang fikk Stabæk nettkjenning bak Lyns nye sisteskanse, den islandske landslagskeeperen Fannar Hafsteinsson.

LES OGSÅ: Nei, dette er ikke en klesreklame!

Selv om mandagens poengfangst hever Lyn til fem poeng, ligger laget fortsatt sist på tabellen. Men seieren skaper ekstase, og tenner håp om endring hos supporterne, skal vi tro kveldens Twitter-aktivitet:

Saken fortsetter under tweetene

Klart for lokaloppgjør Lyn-Skeid

Dermed er det duket for et riktig så spennende derby på Bislett lørdag 15. august, når Lyn tar imot Skeid i neste runde.

Det første oppgjøret mellom de to lagene endte målløst på Nordre Åsen 1. mai. Siden den gang har både Lyn og Skeid slitt i bunn av tabellen, og begge lag har skiftet trenere.

Skeid er også i siget, og vant søndag 2-1 mot Finnsnes på Nordre Åsen, under ledelse av Johnny Ademaj.

Lokaloppgjøret på Bislett spilles lørdag klokken 16.00.

Kjelsås på tredjeplass

Kjelsås vant hele 0-3 på bortebane mot Mjølner søndag, men ettersom også Grorud vant sin kamp, mot Harstad, beholder østkantlaget sølvplassen på tabellen, ett poeng foran Kjelsås.

Kjelsås holder på tredjeplassen, selv om de har like mange poeng som Tromsdalen på plassen under.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...