Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-jentene så til de grader videre til A-sluttspillet

Her er jentene som skal kjempe for gull på Norway Cup 2017. Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Kringsjå-laget stiller sterkt på Norway Cup. Går de hele veien i år også?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2017 kl 16:39

FURUSET: Lyn Damer har nå spilt siste kamp i gruppespillet mot Verdal. Dette viste seg å bli en gruppefinale, da begge lag har vunnet mot de resterende lagene og er klare for sluttspill. Lyn har fått lite motstand, og har vunnet stort. 11-0 i første kamp mot Fram IL, og 10-0 mot Skjoldar i andre kamp. Verdal har også vunnet stort, men har ikke like bra målforskjell som Lyn.

Gruppefinale

Verdal sto fram og ble en sterk motstander for Lyn i gruppespillets siste kamp. 0-0 ble resultatet etter endt kamp på Furuset. Begge lag står derfor med seks poeng, men Lyn ender som gruppevinner med bedre målforskjell.

Trener Fredrik Roberg fikk ikke anledning til å lede dagens kamp. Men dette er tredje året han deltar som trener med Lyn, og har begge årene tatt laget med til finalen. I fjor tok J17-laget gullet med hjem, men i 2015 måtte de se seg slått av danske Ballerup-Skovlunde. Han håper selvfølgelig å ta laget lengst mulig i år også.

– Vi har ikke noe spesifikk målsetning, men vi vil jo selvfølgelig stå i finalen på lørdag. Målet er å gå langt, vi får se hvor langt vi kommer. Cup er cup, sier Roberg.

Jentene jubler for storseier mot Fram IL, og håper på flere jubelscener i sluttspillet. Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Spent på lokale lag

I gruppespillet var det lite som gav motstand. Ved spørsmål om hvem som er potensielle utfordrere til gullet, er det først og fremst lokale kjenninger som blir nevnt.

– Vålerenga og Kolbotn ser jeg på som utfordringer, de er gode og stiller med sterke lag her på Norway Cup. Men så er det jo alltid noen litt mer ukjente som overrasker og leverer sterkt, så det blir spennende å se, sier han.

Ni spillere fra A-stall

Det er ikke tvil om at Lyn er gode på Norway Cup. De har vært i finalen hvert år siden 2014, og har en sterk og stor stall. Lyn-jentene leverer også i serien, der førstedivisjonslaget ligger på førsteplass med 24 poeng før høstsesongen sparkes i gang. Den 20. August møter de Fløya på bortebane. Når det gjelder årets Norway Cup-lag, er det mange som deltar fra A-lagsstallen.

– Ja, vi har et ganske sterkt lag. Vi har faktisk med oss hele ni stykker fra førstedivisjonslaget. Så vi bør bite godt i fra oss, avslutter Fredrik Roberg.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...