Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-jentene tapte NM-gullet

NM-finalen for jenter 16 ble vunnet av Forus-Gausel

Det ble en dramatisk NM-finale for jenter-16. Lyns keeper ble utvist i åpningsminuttene og straffe til Forus og Gausel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:03

KRINGSJÅ: Lørdag spilte regjerende norgesmestere i fotball, Lyns jenter 16, for sitt andre NM-gull. Motstandere i Telenor arena var Forus og Gausel. 

Det var dramatikk fra første minutter. Forus og Gausel kom i angrep, og spiller alene med keeper. Forus og Gausel-spilleren gikk overende, og dommer dømte utvisning av keeper Jenny Frantzen og straffe. Til store protester fra både spillere og tilskuere.

1 - 0 til Forus og Gausel

Forus og Gausel satt ballen i mål - 1- 0.  Kampen videre ble med en Lyn-spiller mindre på banen. Etter ni minutter fikk Forus og Gausel headet ballen i mål - 2 - 0.

2 - 1

Etter 17 minutter reduserte Lyn - ved Frida Maanum.  1 - 2 til Forus og Gausel. Flere sjanser til begge lag i andre omgang, men sluttresultatet ble 2 - 1 til Forus og Gausel, som dermed er de nye norgesmesterne i fotball, jenter 16.

16-års jentenes kamp var også oppvarming til damenes cupfinale mellom LSK og Trondheims-Ørn, litt senere på dagen, også den i Telenor Arena.

Strålende sesong

Lyns jenter 16 har hatt en strålende sesong. Først vant de Dana-Cup i juli. Så tok de det helt til topps i Norway Cup. Nå venter altså kampen om det andre NM-gullet på rad for laget, etter at Lyns jenter slo Fjellhamar på bortebane i semifinalen tidligere i høst.

 

 

 

 

 

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...