Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn ledet 2-0 i Ålesund, før hjemmelaget tok tak

SCORING: Kristin Michaelsen scoret i Ålesund søndag, men laget tapte til slutt 2 - 4 mot vertene. Foto: Lyn Fotball

– Lyn rundspiller hjemmelaget tidvis, og leder 2-0 etter scoringer. Derfra og ut tok hjemmelaget over, ifølge Ingvar Graffer i Lyn fotballklubb.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2015 kl 21:14

KRINGSJÅ/ÅLESUND:Lyns damelag i 1. divisjon har spilt første seriekamp mot Ålesund Fortuna på Color Line Stadion søndag. I strålende vårvær.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ingvar Graffer i fotballklubben var tilstede, og oppsummerer kampen.

– Lyn rundspiller hjemmelaget tidvis, og leder 2-0 etter scoringer av Kristin Mikaelsen og Maren Hagfors Thoresen. Derifra og ut så er det hjemmelaget som tar over, og hjemmelaget snur 0-2 til 4-2, forteller Graffer.

Nordre Aker Budstikke samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell like før seriestart. Se hvordan det gikk her!

Startet strålende

Han fortsetter.

– Oslojentene starter aldeles strålende, og hjemmelaget henger ikke med fra start.
Lyn skaper mange sjanser, og får 1-0 når Heidi Ellingsen finner Kristin Mikaelsen med en nydelig stikker. Samme Mikaelsen har en kjempesjanse alene med keeper like etterpå, man avslutningen går utenfor, forteller Graffer.

Lyn ruller opp mange angrep, og ett innlegg fra Marianne Jakobsen finner Maren Hagfors
Thoresen, som "scorer sikkert."

Den farlige 2- 0 ledelsen

– I fotballen er det forslitt uttrykk som heter «den farlige 2-0 ledelsen», og det slår virkelig til i dag. Lynjentene detter i intensitet, og slipper hjemmelaget inn i kampen, som scorer to kjappe før pause, forteller Graffer. .

Andreomgangen blir tung, hjemmelaget har fått trua.

– Lynjentene slutter å vinne dueller og andre baller. Da skårer også Fortuna to ganger, og da blir det tap i seriepremieren, sier Graffer.

Hovedtrener Tore Fjørtoft feiret bursdag og kunne nok ønsket seg en bedre feiring.

LES OGSÅ: Også Lyns herrer spilte i dag. Hjemme mot Grorud gikk det ikke helt som planlagt i seriens første kamp

– Tom for krefter

– Det virket som vi gikk litt tom for krefter i varmen, kampen kunne vært punktert til pause med bedre uttelling, og når det ikke skjer så får hjemmelaget trua, sier en skuffet Fjørtoft.

Kongsvinger neste helg

Lyns beste spillere i Ålesund var ifølge klubben Benedikte Birkelund og Kristin Mikaelsen. Men neste helg er det blanke ark, da får lynjentene Kongsvinger på besøk til Kringsjå.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...