Nordre Aker Budstikke

Lyn på foreløpig tabelltopp etter seier i toppoppgjør

Seier til Lyn! Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Laget på 2. plass (Lyn) møtte laget på 3. plass (ØHIL) til bortekamp i Bærum.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2017 kl 18:05

BÆRUM: En stikker fra Camilla Linberg til Jenny Røsholm Olsen og en kanonkule fra Bergsvand ble avgjørende, da Lyn Fotball Damer vant toppkampen mot Øvrevoll Hosle IL.

Det ble en tøff affære på DNB Arena Hosle da ØHIL tok imot Lyn i 1. divisjon.

Annulert

ØHIL hadde en ball i nettet i første omgang, men målet ble annullert grunnet angrep på keeper Amailie Leinebø. For Lyn fikk både Jenny Røsholm Olsen og Emilia Ruud flere store muligheter til å score, men det stod 0-0 til pause.

I andreomgang var det jevnt med sjanser begge veier, men Lyn tok mer og mer over etter hvert, i en omgang som var preget av to lag som ville vinne.

Innbytter Camilla Linberg viste sitt talent med med en genial pasning til Jenny Røsholm Olsen på løp, og spissen gjorde ingen feil. Hun scoret som hun gjorde siste mot Fløya.

Lyn-seier

ØHIL ga seg aldri, men Lyn hadde stort sett kontroll og like før slutt var det Noor Hoelsbrekken Eckhoff som fant Guro Bergsvand. Hun klinte til fra cirka 20 meter, satte ballen i nettet og dobler Lyns ledelse.

Det ble også sluttresultatet DNB Arena Hosle. Lyn ligger dermed på tabelltopp, ett poeng, og en kamp mer spilt enn Byåsen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

– Vi vinner i dag mye fordi vi har spillere på benken som kan endre et kampbilde. Flott samarbeid mellom Camilla Linberg og Jenny Røsholm Olsen, og viktig at Guro Bergsvand avgjør kampen like før slutt. Imponerende igjen at vi holder nuller bakover. Vi møter et hjemmelag som er farlige fremover, og imponert over at jentene holder det potte tett bakover, sier trener Glenn Kleven.


Tabellen, 1. divisjon kvinner 2017. Fra fotball.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...