Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn på tabelltopp

Jenny Røsholm Olsen og Frida Maanum reddet poengene mot Fart. Foto: KVINNEIDRETT.NO

Men det ble en vanskelig bortekamp mot Fart i poengnød.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2016 kl 08:25

KRINGSJÅ: – 0-0 til pause i en omgang som Oslojentene ikke kan være bekjent av, men hjemmelaget var hakket svakere, ifølge Ingvar Graffer fra klubben.

Jenny og Frida

Graffer fortsetter.

– Vi måtte over halvveis i andre omgang, før innbytter Frida Leonhardsen Maanum setter Fart, og finner Jenny Røsholm Olsen som lirker ballen forbi keeper. Derifra og ut er det ikke tvil, Lynjentene skaper flere store sjanser, og det er målskårer Jenny som er på farten og setter opp Frida på blank kasse, og da blir det 2-0 og tre viktige poeng blir med til Kringsjå.

Trener Glenn Kleven oppsummerer.

Sirup

– Det er alltid vanskelige kamper mot Fart på Fartbanen, de gjør det vanskelig for oss, og vi må være tålmodig. Erfaringsmessig åpner det seg alltid i andre omgang, så også i dag.

Han fortsetter.

– Førsteomgangen er litt sirup, Fart klarer å skyve godt, og gjør det vanskelig for oss. Positivt at vi nesten ikke slipper til hjemmelaget bakover.

Da er Lyn serieleder, før grand Bodø møter Grei i Nordlandshallen søndag. Neste helg er det offisiellåpning av nye Kringsjå, når Lyndamene tar i mot Fortuna Ålesund.

LES OGSÅ: Lyndamene - massevis av poeng og snart kliss ny bane og tribune på Kringsjå.

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...