Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn scoret årets første seriemål

Lyn hadde grepet en stund, og scoret kampens siste. Men da satte også Stabæk igang scoringsfesten. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

I sesongens andre seriekamp kom årets første Lyn-mål i 2. divisjon. Dessverre satte Stabæk 2 inn tre i samme kamp. Det er tungt for supporterne.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2015 kl 22:34

NADDERUD: Dermed gikk guttene fra Kringsjå på sitt andre serie-, og tredje strake tap.

Fire mål i andreomgang

Etter en målløs førsteomgang på kunstgressbanene ved siden av Nadderud stadion, der Stabæk2 var det sterkeste laget, var det Lyn som først skulle skrive seg på scoringslista. To minutter etter pause var det Joakim Pederen som sørget for Lyn-ledelse.

Utlikningen fra hjemmelaget kom allerede etter corner 56 minutter ut i kampen, ved Emil Ekblom. 13 minutter senere sørget samme mann for at Stabæk gikk opp i ledelsen, etter at Lyns keeper glapp ballen.

12 minutter før slutt sørget Edvald Race for at Stabæk 2 vant behagelige 3-1 over Lyn.

LES OGSÅ: Poengløs seriestart for Lyn

– Lufta gikk ut ved 2-1

– Det var fint å få første seriemål. En liten periode festet vi grepet om kampen, men dessverre utliknet Stabæk på dødballsituasjon og kom tilbake i matchen. Når de scorer 2-1 blir det jobbig for oss, og det er mange slitne bein på banen, oppsummerer trener Trond Andersen til Nordre Aker Budstikke etter kampen.

– I førsteomgang var det Stabæk som førte. Vi er heldige som holder 0-0 til pause. Vi starter andreomgang bra, men så går altså lufta ut av oss når de tar ledelsen, sier han.

Til tross for at dette er Lyns tredje strake tap, er innstillingen i laget god, forsikrer treneren.

– Men selvfølgelig er vi skuffa etter tapet. Det er helt naturlig. Vi legger ned mye krefter og får ingenting igjen. Da har man lov til å være skuffa. Samtidig har vi ny kamp allerede på fredag, så vi har ikke tid til å være skuffa lenge, sier Andersen.

LES OGSÅ: Cupdrømmen brast på overtid for Lyn

1. mai: Lokaloppgjør mot Skeid

1. mai er det nemlig duket for lokaloppgjør på Nordre Åsen, når Skeid tar imot naboene fra Kringsjå.

– Det er en fin ramme rundt kampen, og det er moro med et lokaloppgjør, sier han.

Skeid, som har scoret mange mål så langt i år, klarte bare uavgjort i første seriekamp. Og selv om de vant overbevisende i første cuprunde, gikk de på et sviende tap borte mot Finnsnes søndag.

– Vi tenker likt før hver kamp, uavhengig av hvilket lag vi skal møte. Vi ønsker å vinne, og ser sånn sett ikke på Skeid på noen annen måte enn andre motstandere, sier Andersen.

Bjelke: – Det krever sitt

Lyn-supporterne sukket tungt på Twitter etter at laget fortsatt er poengløse så langt i serien.

«Jeg holder altså med LYN. For evig og alltid. Med det krever sitt. Det gjør det» tvitret Finn Bjelke, NRK-programleder og profilert Lyn-supporter.

«3-1. Fortjent kan man si.» lød det fra Bastionens Twitter-konto, mens Twitter-brukeren @Lynsjern kort og godt skriver «Tulleserie».

Tommy Pedersen ser et lyspunkt i mørket: «Lyn vant 5-1 i svarte fotballsko».

Takker supporterne

Trener Trond Andersen skjønner fansens frustrasjon.

– Men nå håper vi selvfølgelig det snart kommer et lyspunkt. Jeg vil dessuten benytte anledningen til å takke supporterne, som har vært fantastiske i to seriekamper, og i cupkampen. De støtter laget i tykt og tynt, og det setter vi veldig stor pris på, avslutter Andersen.

LES OGSÅ: Kjelsås punkterte kampen etter 19 minutter

(Saken fortsetter under tweetene)

Tap for Lyns damer

Lyns damer i kvinnenes 1. divisjon spilte sin andre seriekamp lørdag og tok imot Kongsvinger på Kringsjå. Til pause var det 0-0. Men gjestene gikk opp i 0-2-ledelse, og lå der lenge i andre omgang. På slutten av kampen klarte Lyn å redusere til 1-2 ved Line Vikan, men det hjalp ikke. Det ble tre poeng til gjestene.

Dette ble Lyn damers andre seriekamp-tap. I sin første seriekamp i kvinnenes 1. divisjon borte mot Ålesund fomlet Lyn-damene bort en 0-2-ledelse og tapte kampen 4-2. I cupkampen mot Tromsdalen gikk det imdlertid bedre. Selv om de lå under 0-2 før pause, greide Lyn å snu kampen til et 3-2-seier.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...