Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-supporterne laget bråk i Tønsberg

Kampen måtte utsettes

Bastionen laget god stemning på kampen mot Tønsberg, tidvis også med pyro og røyk. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Tilreisende Lyn-supportere sørget for at 2. divisjonskampen mot FK Tønsberg måtte utsettes noen minutter lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2013 kl 15:30

TØNSBERG: Et 50-talls gjestesupportere, enkelte av dem synlig beruset, nektet å gå til sine anviste plasser til venstre på hovedtribunen. I stedet stilte de seg rett over spillerinngangen, tett opptil hjemmefansens faste plasser.

Tilkalte politiet

Speaker gjentok flere ganger at kampen ikke ville bli satt i gang før de flyttet seg, noe som førte til flere minutters forsinkelse. Arrangøren tok også kontakt med politiet med spørsmål om assistanse på Gressbanen.

 - Vi har sagt ifra, og spurt om de kan komme opp med en patrulje, sa styreleder Runar Danielsen til tb.no.

Etter gjentatte anmodninger, og forhandlinger med vaktene, ble gjestene geleidet bort på sine til tildelte plasser, og situasjonen roet seg.

- Ekstremt

- Det er ekstremt at det kommer to busser med bortesupportere, det er vi ikke vant til. Gjestende fans får alltid beskjed ved inngangen om hvor deres plasser er. Denne gang ble ikke det tatt til etterretning. Heldigvis løste det seg etter diplomati fra vaktene, sier Danielsen.

På spørsmål om FKT frykter bot etter at Lyn-fansen, tilbake på sine plasser, tente opp bluss før kampen, svarer han følgende.

- Det vet jeg ikke, det er første gangen vi opplever noe slikt.

Politiet: - Flere læringspunkter

Politiet forteller at de klokken 16 ble tilkalt til Tønsberg gressbane på grunn av tribuneuro.

- Et 50-talls Lyn supportere var blitt sluppet inn på tribunen beruset. Politiet antar det var en rekke læringspunkter for arrangør etter hendelsen, opplyser operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Frank Gran.

Kampen endte for øvrig 3-3. Vi viste kampen direkte på nett og kommer tilbake med høydepunkter!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...