Nordre Aker Budstikke

Lyn tilbake på vinnersporet

Lyn sikret at viktige tre poeng ble igjen på Kringsjå lørdag, i damenes 1. divisjon. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Og også med en helt outstanding bakre femmer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2017 kl 20:44

KRINGSJÅ: Høstjakta er forlengst i gang for Lyns damelag i 1. divisjon.

Sist helg ble det 1-1 i Tromsø mot Fløya, og det medførte at Urædd snek seg forbi Lyn på taballtopp. Viktig derfor med seier mot Kil/Hemne, som faktisk var det eneste laget som klarte å slå Lyn i vårsesongen.

– Kampen dag ble stort sett enveiskjøring mot laget fra Kyrkseterøra. Lyn tok tidlig ledelse etter en corner, hvor Camilla Linberg headet ballen i nettet, oppsummerer klubbens Ingvar Graffer.

1-0 stod seg til pause, det kunne vært mer, men Kil/Hemne hadde også en stor sjanse uten at det ble utligning.

Andre omgang

– Andre omgang fortsatte på samme måte, mål ble det etter et skudd i tverra, hvor Jenny Røsholm Olsen satte inn returen sittende. 3-0 ble det når kampens store spiller Camilla Linberg satte fart og skåret sikkert, fortsetter Graffer.


Camilla Linberg ble kampens store spiller for Lyn, lørdag på Kringsjå. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Større seier

Trener Glenn Kleven ville gjerne ha vunnet enda mer.

– Vi burde ha vunnet mer, men vi viser at vi er et par hakk bedre enn bortelaget. Det er en tett duell mot Urædd som også vant i dag, 4-1 borte over Åsane. Neste helg møtes Urædd og Lyn, absolutt viktig at vi leverer like bra neste helg.

– Fortsatt gledelig at vi er gjerrige bakover og holder nullen i en ny kamp, den bakre femmer har vært outstanding i hele år, håper det fortsetter, legger Kleven til.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...