Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn tok sesongens første trepoenger

DAGENS FØRSTE MÅL: Her setter Rune Isaksen inn 1-0-målet mor Brann 2 på straffespark. Dødballeksperten kan bli viktig mot Bærum, hvor Lyn må være dødelig effektiv på de sjansene som kommer. Foto: Alice Johansen

Alle gode ting er tre: I årets tredje seriekamp tok Lyn en etterlengtet seier.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2014 kl 11:53

BISLETT: Lyn sanket årets første trepoenger med 3-0 mot Branns rekruttlag i andredivisjon torsdag kveld.

De første 30 minuttene ble spilt uten de store sjansene, helt til spiss Finn Badou Jor blir felt innenfor 16-meteren, og dommeren peker på straffemerket.

Rune Isaksen setter straffen sikkert i mål i det 33. minutt.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst i artikkelen!

Scoret sitt første mål

Bare tre minutter inn i andre omgang sender Branns venstreback avgårde det direkte motsatte av en kompispasning.

Nysigneringen Nicolai Djupesland er tydeligvis den type fotballspiller man ikke behøver å be to ganger.

23-åringen snapper opp pasningen, og holder hodet kaldt mens han kommer alene mot keeper og plasserer ballen i målet.

- Jeg har ikke for vane å score så veldig mye, men vi får håpe det blir flere, sier Djupesland, som kom til Lyn rett før seriestart fra andredivisjonskollega Skeid.

Djupesland kom forøvrig inn på banen da Lyn slo Skeid 4-0 på Bislett sist uke.

Nok en straffe

Runar Brenden herjet på høyrekanten fra start, og får lønn for strevet da han blir felt innenfor 16-meteren i det 53. minutt.

Isaksen setter nok en gang inn straffesparket, og kampen ebber ut med 3-0 til Lyn.

- Runar gjør en fantastisk jobb der. Det er klønete av Brann-stopperne å skape en slik situasjon, men det gjelder bare å utnytte de situasjonene når de kommer, sier Isaksen, som er Lyns faste straffetaker.

Etterlengtet seier

De to første serierundene endte med tap for laget fra Oslo vest.

Først 1-2 mot Fyllingsdalen på hjemmebane, og så 2-1-tap borte mot Stabæk 2.

Det var utvilsomt en lettelse for majoriteten av de 741 tilskuerne å se Lyn ta årets første trepoenger.

Trener Finn Bredo Olsen inkludert.

- Nå har vi begynt å få farta litt opp på hjemmebane. Vi gjør en dårlig kamp, helt på grensa til veldig dårlig, på Nadderud for tre dager siden. Både Stabæk 2 og Brann 2 er unge lag som trener veldig mye, og som det ikke er lett å bare skulle feie over, spesielt ikke når det er tre dager siden sist kamp, sier Bredo.

Treneren fikk se et mye mer angreps- og løpsvillig lag på banen på torsdag, med en midtbane bestående av Nicolai Djupesland og Bjørn Lidin Hansen som løpsmaskiner på midtbanen.

- Vi har begynt på en opptur innad i laget. Akkurat nå har vi et par på midten som løper veldig mye, og nå stemmer det litt mer på rytmen på banen, sier Bredo.

Du kan lese mer om toppfotballen i Oslo på vår 2. divisjonsside

 

Finn Badou Jor gratulerer Runar Brenden med å ha fikset straffespark.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...