Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn vurderer å flytte fra Frogner

Lyns herrelag ser på andre muligheter for 2013/2014-sesongen.

PÅ BISLETT: Sist gang Lyn var på Bislett møtte de Vålerenga i 3. runde av NM-cupen. Nå skal alle Lyns hjemmekamper spilles på stadionet. Foto: BillyBonkers

Frogner, Bislett, eller kanskje Ullevaal?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2013 kl 12:19

OSLO: Som de fleste ihuga Lyn-tilhengere er klar over blir det ikke noe opprykk til 1.-divisjon denne sesongen.

Mange har allerede begynt å se frem til neste sesong, og Lyns administrasjon er intet unntak.

LES OGSÅ: Lyns herrelag må bytte navn

Vurderer

- Realistisk sett står det mellom Bislett og Frogner, som begge ligger i Lyn-land og er godkjent for spill i 2.-divisjon, sier Magnus Wattne, markedssjef i Lyn.

Lyn betaler ingenting for leie av anlegget på Frogner, men har heller ikke mulighet til å drive eget kiosk-salg på stadion, og går dermed glipp av den inntekten.

- Frogner vil ikke være godkjent om vi rykker opp et nivå til, så jeg liker å tenke at vi er der på lånt tid uansett. Vi må se litt an fordeler og ulemper, sier Wattne.

Hvor skal Lyn spille sine hjemmekamper? Se hva Finn Bjelke, Tor Milde og Joachim W. Andersen mener om saken.

Lyn selger på Ullevaal

De fleste vet kanskje ikke at det er Lyn som har rettigheter til å drive kafésalg på Ullevaal stadion. Det betyr at det er Lyn som tjener på kafésalget under Vålerenga- og landslagskamper.

Dermed har Lyn fortsatt en tilknytning til Ullevaal, til tross for at det er lenge siden laget faktisk har spilt der.

- Det har vært en god inntektskilde som har gjort at man skipper annen dugnad, og spesielt viktig har det vært for barneidretten, sier Wattne.

LES OGSÅ: Lyn-supporter har hovedrolle i VIF-teater

Lyn ser i dag på Ullevaal som hjemmebane som en alt for dyr affære.

- Det som taler for å bytte bane til Bislett er underlaget på Frogner, som består av et hardt dekke av ikke så god kvalitet uten vanningsmuligheter. I tillegg er det mange om beinet på Frogner, så det er med i vurderingen, sier Wattne.

Markedssjefen understreker at de ikke har vært i offisiell kontakt med Bislett stadion eller Oslo kommune om leiemuligheter.

LES OGSÅ: Dramatisk tap for Lyn - se høydepunktene fra kampen mot Fram Larvik

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...