Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyndamene best i vest

Best i vest i dag, Lyns Damer. Foto: KVINNEIDRETT.NO/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Som ristet av seg 0-1 tapet mot tabelleder Grand Bodø fra nord forrige helg, og i stedet feide over Vestlandet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2016 kl 18:02

ÅSANE: – Vi er ikke gode nok i den siste avgjørende fasen, og må være mer nøye i gjennombruddspasningene, sa trener Glenn Kleven etter kampslutt forrige søndag på Kringsjå, og hvor Lyn Damer tapte 0-1 mot tabelleder Grand Bodø.

Men alt kan vel tyde på at den siste avgjørende fasen gikk fint lørdag borte mot Åsane. Selv om klubben selv forventet en tøff bortekamp på Myrdal gress i Bergen.

– Tidvis klasseforskjell

– Oppgjøret der borte har de tre siste årene endt med uavgjort. Men i dag var det tidvis klasseforskjell på lagene, og det endte med fem Lynskåringer mot Åsane sine to, forteller Ingvar Graffer i klubben.

Han fortsetter.

– Lyn kom greit i gang, og kampen var ikke et kvarter gammel når et skudd fra Frida Leonhardsen Maanum ender med retur i føttene på Jenny Røsholm Olsen som skårer sikkert. Halvtimen var passert når det er Frida som er sist på en retur. 0-2. I tillegg legger Andrea Wilmann på til 0-3 før pause.

Årets lynmål?

Andreomgangen starter ifølge Graffer litt for tilbakelent av Lyns Damer.

– Åsane får en redusering, før Lyndamene igjen setter på gassen og skårer to mål til ved Andrea Wilmann og ungjenta Joanna Bækkelund. Sistenevnte på en vakker volley som aspirer til årets lynmål, forteller Graffer videre.

En redusering til blir det på slutten, og kampen ender 2-5 og tre poeng hjem til Oslo.

Litt å luke vekk

Trener Glenn Kleven oppsummerer også.

– Tidvis er det glitrende det vi gjør offensivt, mange som holder høy klasse i dag. Hjemmelaget er egentlig sjanseløse på eget gress. Irriterende dog at vi slipper inn to lette skåringer bakover, dette må vi rett og slett luke vekk, sier han.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...