Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Helt til topps:

Lyndamene fosser frem

Poengsamlerene - Lyns Damer Foto: KVINNEIDRETT.NO

Etter poengdeling forrige helg, var lyndamene klare for å reise kjerringa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2016 kl 18:32

KRINGSJÅ: Lyndamene har seier på seier i inneværende sesong i førstedivisjon, helt til forrige helg. Tap ble det ikke, men det ble poengdeling borte mot Fortuna Ålesund.

Ny seriekamp på Kringsjå i dag, mot Grei.

Tidligere i uka ble Lyndamene også slått ut i cup'en mot Grei, men ikke alle
førstelagsspillerne ble brukt i den kampen.

LES OGSÅ: Brekkedammen åpen i helgen

Nye poeng

Men det gikk igjen veien for lyndamene på Kringsjå lørdag.

Ingvar Graffer i klubben oppsummerer.

– Lyn spiller en god første omgang, og tar ledelsen med ungjenta Jenny Røsholm Olsen, etter innlegg fra Maren Hagfors Thoresen.

Ikke lenge etter blir det 2-0, da er Andrea Willmann servitør, og Maren skårer. 3-0 blir det til pause når Andrea finner Heidi Ellingsen som setter ballen i mål.

Hva skjedde?

Hva som skjedde i pausen er i følge Graffer noe usikkert.

– Innsatsen ble igjen i garderoben, og vi inviteterer Grei inn i kampen. Det blir 3-1 på en flott frispark, og når Grei får ytterligere en redusering, blir det et stresset Lynlag. Vi har flere sjanser til å punktere kampen, men grei er også nære på å få utligningen. Men Lyn står det av og da blir det tre nye poeng.

Toppen av tabellen - Lyns Damer. Foto: KVINNEIDRETT.NO

LES OGSÅ: Hva skjer med kafeen på Grefsenplatået?

Grand Bodø

Hovedtrener Glenn Kleven supplerer.

– Jeg er veldig fornøyd med første omgangen, og dertil like misfornøyd med andre omgang. Vi snakket i pausen om at vi ikke skulle bli komfortable, men virker som om akkurat det skjer. Men viktigst med tre poeng, før vi drar til Grand Bodø neste helg.

Og etter lørdagens seier på Kringsjå: Nå er Lyns Damer helt på toppen av tabellen, med 16 poeng, foran neste helgs mostander Grand Bodø med 14 poeng, og Byåsen på en tredjeplass med 13 poeng.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...