Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Poengdeling på Kringsjå

Lyndamene mot serielederen

Kristin Mikaelsen scoret Lyns eneste mål mot Grand Bodø, her lykkelig ved annen anledning og scoring mot annet lag. Foto: ARKIV/NORDRE AKER BUDSTIKKE

Første kamp etter ferien for Lyndamene. – Vi skaper mange nok målsjanser til å avgjøre kampen - det er surt når en av sjansene i stedet kontres inn i baklengs, sier Lyns nye hovedtrener for damene, Glenn Kleven.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2015 kl 21:31

KRINGSJÅ: Lyns damer fikk en trøblete start på sesongen, men startet opphentingen ved å vinne flere kamper før sommerferien.

Etter ferien, og før 11. serierunde i fotball 1. divisjon for kvinner, lå lyn på en tredjeplass med 19 poeng, og Grand Bodø helt i toppen med 25 poeng.

Lyn tok ledelsen ved Kristin Mikaelsen tidlig i førsteomgangen på Kringsjå søndag, og det var også pauseresultatet. En halvtime ut i andre omgang utligner Grand Bodø, 1-1 på Kringsjå.

Lyns Kristoffer Smith-Meyer oppsummerer kampen.

– Lyn gikk til kampen med et godt håp om å kutte avstanden til serieleder Grand Bodø fra seks til tre poeng. En god oppkjøring til høstens svært spennende serieavslutning sendte Lyn rett ut fra startblokkene mot et Grandlag som kom til hovedstaden som serieledere, forteller Smith-Meyer i klubben.

Han fortsetter.

Annulering

– Lyns Kristin Mikaelsen satte faktisk to mål bak Grandkeeperen før det var godt fem minutter, dessverre ble kun ett av dem stående. Pangstart for Lyn i alle tilfeller, flere gode gjennombrudd og muligheter befestet posisjonen i en kamp som var viktig for begge lag. Grand kjemper seg inn i kampen, men det er Lyn som er nærmest scoring inn mot hvilen, oppsummerer Smith-Meyer videre.

Han forteller videre om en andreomgang uten de store målsjansene.

– Nær dobling

– Med et kvarter igjen er Lyn svært nære en dobling når Maren Thoresen smeller et frispark i stolpen, men like etter er det i stedet Grand Bodø som setter kampens siste scoring. 1-1 kommer etter en lynhurtig kontring fra bortelaget, alene med keeper er Cecilie Falch iskald og fastsetter sluttresultatet til 1-1, forteller Smith-Meyer.

LES OGSÅ: Lyns herrer har endelig snudd seierstørken. Mot Skeid lørdag fikk Lyn sin andre seier på rad!

– Surt

Lyns nye hovedtrener, Glenn Kleven, er skuffet over at det ikke blir seier, når det er mange nok sjanser.

– I utgangspunktet skaper vi mange nok målsjanser i dag til å avgjøre kampen, det er surt når en av sjansene i stedet kontres inn i baklengs, sier Kleven.

Ny hjemmekamp for Lyndamene er førstkommende helg, da kommer Fortuna Ålesund på besøk lørdag klokken 14.30.

Med poengdeling på Kringsjå søndag, betyr det at det fortsatt er seks poeng opp til toppen for Lyndamene, som nå har 20 poeng. Og med Urædd imellom - med 22 poeng på en andre plass, men også med en mindre spilt kamp.

Lyns jenter 16 spilte søndag også kvartfinale i NM mot Kolbotn. Etter full tid sto det 2-2, men Kolbotn vant til slutt kampen 3-2 etter ekstraomgang.

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...