Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Klare for semifinale og finale

Lynjentene kliner til i Norway Cup

Fjorårets vinnere i samme klasse, Lyns jenter 15/16 år, klare for semifinale kl. 18.00 fredag - i Norway Cup. Her bilde av jentene tatt like før åttendedelsfinalen mot Bryne, som de vant 2 - 1. Fra venstre øverst: Mari, Una, Emma, Maja, Mari, Hedda, Mathilde, Marte, Emilie, Sofie, fra venstre nede: Bjørnhild, Joanna, Noor, Ingvild, Adele, Jenny, og Sarah. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Jenter 15/16 år klare for semifinalen, jenter 14 år er klare for finale B-spill.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2015 kl 11:13

EKEBERG: Lyns gutter 15/16 ble slått ut i kvartfinalen mot Pakistan fredag morgen på straffekonk - etter 0 - 0. Skeids gutter samme årsklasse tapte 0-1 i kvartfinalen. I tillegg tapte Lyns Gutter 13, på straffekonk, etter 2 - 2 mot Nordstrand i semifinalen. Da venter bronsefinale på Lyns Gutter 13 år. Skeids juniorlag tapte også kvartfinalen mot Kurdistan, 0-3.

Superspennende

Men jentene fortsetter mot toppen. Klokken 9.00 i dag tidlig var de på banen igjen på Ekebergsletta.

Maja Riedel forteller at det ble en superspennende kvartfinale mot Hinna, klokken 9.00 fredag morgen - her kan du se hvor glade Lynjentene ble etter kampen.

– Vi var nok litt stressa i starten, og slapp inn et mål ganske tidlig. Men så kom etter hvert Emilie på et skikkelig raid fra becken og klinte ballen i mål, fra 20 - 30 meter, forteller Maja.

Les også: Bare Lyn og Skeid igjen i cupen.

Jobbet og jobbet

Hun fortsetter.

– Vi jobbet og jobbet, og så etter en stund kom også Marte på et skikkelig raid fra kanten, og fikk lagt inn 45 grader inn til Jenny, som satt ballen i mål. Da tenkte vi vel at dette kom til å gå. Men i siste spilleminutter, så får Hinna corner, og den klarer de å skru inn til 2 - 2, forteller Maja.

Da ble det straffekonk.

Bare tre straffer - klare for KFUM

– Vi gjorde jobben, og trengte bare ta tre straffer før seieren var avklart. Og jeg er veldig fornøyd med at jeg satt min, sier Maja, som spilte høyre midtstopper gjennom kampen.

Nå venter KFUM-jentene på Lyn i semifinalen fredag kveld kl. 18.00.

– Det gleder vi oss til, og skal ikke ta lett på den kampen. Vi slo KFUM i forrige seriekamp, så de er nok mer enn gira på å slå oss i semien, sier Maja.

Finale for Jenter-14

Men Lyns jenter 14 år er videre til finale i B-sluttspillet, etter 2 -1 i semien. Klokken 14.00 fredag spiller de finale på sletta mot Fyllingsdalen - les tidligere sak med jentene her.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...