Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lynjentene øverst på talentpallen i Hamar

Skikkelig girlpower i Hamar, fra jentene fra Kringsjå. Bak fra venstre: Sigrid Simonsson, Sofie Knutsen, Athina Møller Flaaten, Tirill Marie Møller Gundersen, Une Onarheim, Anniken Boe-Tangen, Iris Elise Høibakk, Jenny Emhjellen Haaland, Marie Nedregotten Glimstad, og Eline Wik. Foran fra venstre: Hanna Vik-Simonsen, Milla Lunden Lukassen, Jorid Gjerdåker, Nora Sødal Raastad, Fredrikke Andersen Haslum, Fredrikke Hagen, og Marte Dagestad-Larsen. Trenere ( ikke på bildet) Maren Lihagen og Aleksander Skjæringrud. Foto: LYN FOTBALL

Masse girlpower i helgens HamKam Jente TalentCup 2017, og nok en pokal er på vei til klubbhuset på Kringsjå. – Vi er en gjeng med vinnerskaller, kan Fredrikke (14) fra Lyn-leiren fortelle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2017 kl 20:28

HAMAR:Mange ivrige og gode jenter i sving i talentcupen for jenter på Hamar i helgen.

Banket sunnmøringene

Og søndag kveld kunne Lyns jenter 14 år slippe jubelen løs, etter å ha banket sunnmøringene 5-4 på straffekonk - mer korrekt Satellitt Sunnmøre, et sammensatt lag av jentetalenter for området.

Etter ordinær tid sto det 2-2, og da er regelen rett i straffekonk. Lyns jenter satt sine tre straffer, og vant dermed totalt 5-4.

– Nå er jeg så utrolig glad, og selvfølgelig superstolt av hele laget. Vi har hatt flere skader underveis i turneringen og vi har gått skikkelig i kjelleren i de tre siste kampene, oppsummerer Fredrikke Andersen Haslum på Lyns jentelag.

Fra venstre Marte og Fredrikke - med det gjeve trofeet etter å ha vunnet talentcupen på Hamar i helgen. Foto: PRIVAT

Mye fotball i det siste

Som til og med måtte avslutte søndagens første kamp med bare ni spillere.

– Syv kamper på to dager er veldig mye. I tillegg var vi på cup i Bergen fra torsdag til søndag forrige helg, i Ove Helgesen Cup, og Norway Cup før det. Jeg synes vi er en utrolig bra gjeng som har det kjempegøy sammen. Denne pokalen her skulle vi bare ha med oss hjem til Kringsjå, understreker Fredrikke.

Vinnerskaller

Og det blir nok mer moro med Lyn-jentene fremover.

– Vi skal vise fremover at vi er en trenings- og lærevillig gjeng med vinnerskaller, er klar melding fra Fredrikke og gjengen.


HER KAN DU SE LYNs JENTER 14 ÅR VEI TIL TOPPEN AV PALLEN I HELGENS CUP PÅ HAMAR

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...