Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lynnedslag i Danmark

Rett til Norway Cup med gull i lomma.

Tidlig lørdag morgen var Lyns fotballjenter 16 år mer enn klare til også å vinne finalen i årets Danacup. Så rett til Norway Cup med gull i lomma.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2014 kl 10:07

HJØRRING/KRINGSJÅ: Ikke færre enn 75 lag fra flere forskjellige land var påmeldt i gruppen for jenter 16 år i årets Danacup, i Hjørring i Danmark.

Danacupen ble varm og svett. Men etter å ha vunnet alle innledningskampene - og det med gode marginer - og sekstende, åttende, kvart og semifinalen, var Lyns jenter 16 år klare for finale mot Fortuna Ålesund. Klokken 08.00 lørdag morgen.

Fra hjemmesiden til Lyn: "...laget surfet gjennom puljespillet, og knuste også all motstand i sluttspillet...Mulig Lynjentene var morgentrøtte, laget fra Ålesund tok tidlig ledelsen, før Tiril Haga slo tilbake for Lyn. 2-1 til Lyn ble det til pause etter en flott kombinasjon mellom Tanja Løfshus og Andrea Willmann, hvor sistnevnte chippet ballen over en utrusende keeper. Kampen ble punktert i 2 omgang, når Løfshus kliner til på et frispark, som går via en forsvarer og i mål."

Stolt av laget

Kaptein på Lyns jenter 16-lag, Andrea Willmann, er stolt av laget.

- Det er stort å vinne Danacup. Dette er andre gangen vi er med og målet var jo å vinne, og da er det stort når vi klarer det, sier er veldig fornøyd kaptein, og som også fikk bestemannsprisen i finalen.

Lyns jenter 16 lag ble også norgesmestere i fjor, og skal senere i høst spille kvartfinale i årets NM.

Gode i alle ledd

- Vi er gode i alle ledd og kan derfor bytte spillere i kampene og fremdeles være et sterkt lag. Jeg er stolt over måten vi fremstår som lag på, og at vi alltid jobber for hverandre. Nå gleder vi oss veldig til å spille i Norway Cup, sier Willlmann som sammen med trenere, spillere og resten av støtteapparatet kom hjem til Oslo fra Danmark natt til søndag.

Så mye hvile blir det ikke på Lyn-jentene. For allerede mandag sparker jentene igang i Norway Cup.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...