Nordre Aker Budstikke

Lyns Damer har fått ny sponsor

Litt av en toppseriedebut for Lyns Damer, som startet serien med å slå Røa borte, 2-1. Foto: AKERSPOSTEN/FREDRIK ECKHOFF

– For Lyn bidrar midlene fra den langsiktige avtalen til at det kan legges enda bedre til rette for satsingen på våre jentespillere, melder klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2018 kl 18:08

KRINGSJÅ: – OBOS har i vinter vist at de ønsker å satse tungt på norsk kvinnefotball. Før jul ble boligbyggelaget som kjent generalsponsor for Toppserien. Nå slår de til igjen, og blir en viktig samarbeidspartner for damesiden i Lyn Fotball. OBOS og Lyn Fotball har skrevet en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2020, fra hjemmesiden til Lyn Damer.

– Har sett en kommersiell verdi

Videre sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, at avtalen med Lyn er en viktig styrking av år satsing på jente- og kvinnefotball. Og at det for OBOS er det viktig å bidra til at jenter og kvinner kan spille fotball som lenge som mulig.

OBOS har virkelig sett en kommersiell verdi av norsk kvinnefotball og har samtidig vært en viktig premissleverandør for at også andre aktører har fått opp øynene for kvinnefotballen. For Lyn bidrar midlene fra den langsiktige avtalen med OBOS til at det kan legges enda bedre til rette for satsingen på våre jentespillere, står det videre på hjemmesiden.

LES OGSÅ: Gratulerer, hvilken toppseriedebut av Lyns Damer!

Lyn Fotball har en av de største avdelingene i Oslo på jentesiden.


HER KAN DU LESE HELE SAKEN

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...