Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Jenny (15) senket Stabæk

Lyns Jenter 19 er best i Norge!

Glede i Lyn J19. Her etter utlikningen i slutten av andreomgang, med tomålsscorer Jenny Røsholm Olsen. (Foto: Skjermdump fra NRK)

Tidlig ledelse til Stabæk, men lynjentene nektet å gi seg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.11.2015 kl 10:28

KRINGSJÅ/TELENOR ARENA: Stor spenning før NM-kampen mellom Lyn og Stabæk Jenter 19, fredag kveld 20. november. Flere av jentene på hvert sitt lag som til daglig er skolekompiser og treningskompiser ved NTG.

LES OGSÅ: GPS-bande herjer på Østlandet og i Nordre Aker. Disse bilmerkene er de ute etter

Tidligere på kvelden ble Stabæks Jenter 16 Norgesmestere, da de slo Molde 3-1, i samme Telenor Arena som de eldre jentene spiller i.

Tidlig Stabækledelse

Stabæk med tidlig ledelse over Lyn, 0-1 ved Pernille Velta fra Stabæk etter 18 minutter. Vakker scoring som lobbes over lynkeeper Christine Bertelsen. Også resultatet etter første omgang.

- En kamp som er preget av nerver, sa A-landslagssjef Roger Finjord til speaker i Telenor Arena i pausen - les mer på fotball.no.

Men selv om Stabæk hadde mest kontroll i første omgang, så fortsatte lynjentene å male på. Og jentene fra Kringsjå kom etter hvert så til de grader tilbake i andre omgang.

Men det tok litt tid før selve gjennombruddet og utligningen. Etter knallhardt frispark fra Frida Maanum i 81. minutt, og som stabækkeeper Cecilie Fiskerstrand måtte gi retur på, så Jenny Røsholm Olsen muligheten og får satt inn returen. 1-1.

På overtid

Og så på overtid, etter at lynkaptein Andrea Willmann - som også ble kåret til banens beste - kjempet seg gjennom på høyre kant, og får lagt inn, til igjen Jenny Røsholm Olsen, som scorer sitt andre mål for dagen.

Jenny er en av de yngste på laget, bare 15 år gammel.

Like etter ble finalekampen avblåst for full tid, til jublende lynjenter og lynsupportere.

– Veldig gøy å kunne avgjøre, sier Jenny Røsholm Olsen til NRK etter kampen.

– Jeg hadde hele tiden troen på at vi kunne vinne, og ville bare gjøre alt jeg kunne for å endre kampbildet. Dette er ekstremt morsomt, sier en veldig blid tomålsscorer til NRK, og legger til at dette nok skal feires skikkelig.

LES OGSÅ: Aktivitetssonene er viktig for Lyn Ski: Men er forslaget en forutsetning for bruk, eller en trussel mot Oslomarka?

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...