Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyns spillerstall 2015 så godt som komplett

Lyn-veteran Mads Dahm er en av få spilleren som fortsatt er med Lyn i 2015-sesongen. Foto: ALICE MARIE JOHANSEN/ARKIVFOTO

Siden sesongslutt 2014 har halve troppen og nesten hele førsteelleveren blitt byttet ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2015 kl 22:19

KRINGSJÅ: Etter en vinter med store utskiftninger presenteres "nye” Lyn på egen hjemmeside. Siden sesongslutt 2014 har halve troppen og nesten hele førsteelleveren blitt byttet ut.

Nesten helt nytt lag

- Men de fleste som har forlatt klubben har i hovedsak gjort det fordi de fikk bedre betingelser andre steder. Det er ikke til å legge skjul på, sier hovedtrener Trond Andersen, til hjemmesiden.

Les også: Niåringene Maria og Lisa har egen fotball PT

Et nesten helt nytt lag har sine åpenbare utfordringer i å bli samspilt, men i kjølevannet av en sesong som var skuffende for alle sammen, har det også sine fordeler å begynne med nesten blanke ark.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Tydelige trenere

- Det gjør det lettere å sette sammen en treningsgruppe som er harmonisk og trives sammen på feltet. Dette er kriterier vi har vektlagt, sier assistenttrener Henrik Dahl til klubben.

- Som trenere må vi være tydelige på formasjon og spillestil, og jobbe ekstra mye med å utvikle relasjoner i laget, fortsetter Andersen.

Les også: Så gode skal Lyn bli på fotballutvikling

Fra mange kanter

Det går videre frem at tilsiget av nye spillere har kommet fra mange kanter, men flest fra egen ungdomsavdeling. Men fortsatt er det plass til flere. Spillerstallen er nå tilnærmet komplett, men trenerduoen Andersen og Dahl er stadig ute etter spillere i kategorien “klare forsterkninger”, står det også på hjemmesiden.

Les hele saken her.

Nye spillere:

 • Sofus Rasmussen, keeper, Bærum
 • Andreas Heggen, keeper, Bærum
 • Stian Køhn-Berget, forsvar, egen jr.-stall
 • Halvard Ramstad, forsvar, egen jr.-stall
 • Kigen Karenstuen, forsvar, Valdres
 • Sindre Wormdahl, forsvar, Sarpsborg 08
 • Ola Scheele Moe, midtbane, Bærum
 • Mohammed Aouragh, midtbane, Holmlia
 • Severin Torp Brørby, midtbane, Ullern
 • Anders Høie, midtbane, Hundvåg
 • Christian Mork, angrep, Drøbak-Frogn
 • Simen Høglien, angrep, Valdres

Følgende spillere forlatt Lyn siden sesongslutt:

Tarjei Omenås, Thomas Sandsør, Runar Brenden, Sondre Solholm Johansen, Faisal Dahir,
Nikolai Djupesland, Gøran van den Burgt, Johannes Hummelvoll, Qendrim Alija, Rune Isaksen, Walid Idrissi, Finn Badou Jor, Didrik Sereba, Armin Sistek.

(Bjørn Lidin Hansen står fortsatt registrert som Lyn-spiller, men bor for tiden hjemme i Tromsø og vet foreløpig ikke på hvilken breddegrad han spiller hjemmekamper i 2015.)

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...