Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Påmeldt av kjæresten:

Magnus fra Kjelsås i 71 grader nord

Det var kjæresten, Jeanette Klever Skjolden, som meldte på 71 grader nord-deltager Ole Magnus Kristiansen på programmet, Kjelsåsspilleren, som også er fan av Chelsea. Foto: PRIVAT

– Tror kanskje at kjæresten min ble lei av at å høre på meg, «det der ser sinnsykt kult ut!», «det der kunne jeg også fått til» eller «snu kartet riktig vei a!»…

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2015 kl 15:18

KJELSÅS: Magnus, eller Ole Magnus, Kristiansen (26), har fått med seg noen tidligere sesonger på TV med 71 grader nord.

– Jeg har vel alltid hatt en liten drøm om å være med selv, men så ikke på meg selv som noen realitydeltaker, forteller Magnus.

– En drøm

26-åringen, nå med realitystatus i sesongens 71 grader nord, er født og oppvokst på Kjelsås. Fortsatt med i Kjelsåsfotballen i sjette divisjon, men bor nå på Carl Berner med kjæresten.

– Jeg har vel alltid hatt en liten drøm om å være med i programmet, men så ikke på meg selv som noen realitydeltaker. Tror kanskje at kjæresten min ble lei av å høre på meg snakke gjennom hver episode, for det første om at «det der ser sinnsykt kult ut!» og for det andre «det der kunne jeg også fått til» eller «snu kartet riktig vei a!»!

Påmeldt av kjæresten

For kjæresten til Magnus, Jeanette Klever Skjolden (26), også fra Kjelsås, meldte han til slutt på programmet.

– Jeg synes jo det var morsomt, men tenkte at dette skjer ikke likevel. Men ett intervju ble til to, så ett tredje og til slutt en invitasjon til opptaksdagene på Kleivstua ved Steinsfjorden. Etter to dager med slit der fikk jeg den endelige beskjeden; du er videre. Gratulerer!

LES OGSÅ: Først etter politirazzia reagerte bydelen på at bilvasken var for billig. Sier opp avtale med umiddelbar virkning

Lindesnes til Nordkapp

Det er en tøff reise å være med i 71 grader nord, og slett ikke noe for persilleblader.

Turen går fra Lindesnes til Nordkapp, nettopp på 71° nord. På turen kjemper deltagerne seg gjennom vakker og utfordrende natur, med forskjellige oppdrag underveis. Deltagerne får virkelig prøvd sin fysiske og psykiske styrke underveis.

En etter en må deltagerne forlate programmet.

Innspillingen til sesongens program, varte i seks uker - for de som går hele veien - gjennom april og mai.

Første episode

Første episode gikk mandag denne uken.

- Første episode gikk ikke så bra for vårt lag Lindesnes, vi tapte med to minutter og måtte ut i duell. Jeg kan love at vi kommer sterkere tilbake senere. Det var litt rart å se seg selv på tv, men føler jeg kom ganske greit ut av det. Det spennende å følge med fremover, lover Magnus.

For hemmelighetsfull er han.

– Jeg kan selvfølgelig ikke si noe om hvor langt jeg kom, eller hva vi har gjort. Men jeg kan i hvert fall fortelle at det hele var utrolig kult. Turer, mennesker og opplevelser jeg kommer til å huske resten av livet. Det er akkurat like fantastisk, om ikke mer, enn det det ser ut som på tv. Men det er også tøft, understreker Magnus, som til daglig arbeider som tekstforfatter og kreatør.

LES OGSÅ: Storstilt utbygging, men: 375 boliger, eller ny skole ved Voldsløkka?

«Rimelig aktiv type»

Kanskje er det oppveksten på Kjelsås, med en aktiv familie med mange turer i skog og mark til fots og på sykkel, med i Kjelsås langrenn i mange år, mange toppturer i voksen alder og førstegangstjenesten på Setermoen med blant annet mye kart og kompass, som la grunnlaget for at nettopp Magnus var en av de som ble plukket ut til å være med i årets sesong av 71 grader nord?

Ikke rart Magnus beskriver seg selv som en «Rimelig aktiv type».

– Jeg er nok ganske allsidig, men først og fremst seig. Gi meg en tung sekk, kanskje et par ski og kart og kompass. Det er nok kanskje min sterkeste side. Hver tur gjennom programmet er ikke helt utmattende, men man aldri får restituert seg. Så det blir bare tyngre og tyngre, både fysisk og mentalt, forteller Magnus.

Hengekøye 700 meter over bakken

Blant de råeste tingene deltakerne fikk være med på i år, var å sove i hengekøyer 700 meter over bakken på fjellet Gygrekjeften!

50.000

Både de som stemmer og deltagerne kan vinne 50.000 kroner. Magnus har selvfølgelig egen fanfacebook-side - les mer her.

– Nå håper jeg bare at flest mulig stemmer på meg, oppfordrer Magnus.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...