Nordre Aker Budstikke

– Måker og kråker drar matrester, hundeposer, ispapir og annet søppel ut hver natt

Bymiljøetaten oppfordrer til å melde fra hvis kassene ikke blir tømt, eller er fulle. Foto: LESERBILDE

Men ifølge Bymiljøetaten skal kassene tømmes hver uke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.05.2018 kl 15:59

KJELSÅS: En leser skriver til Nordre Aker Budstikke:

– Mange har irritert seg over at søppelkassene på Myrerjordet ikke blir tømt. De har stått urørt siden lenge før snøen gikk, og har siden lenge før 17. mai vært så fulle at det ikke er plass til mer.

– Måker og kråker drar matrester, hundeposer, ispapir og annet søppel ut hver natt. Vedlagte bilder viser hva som møter brukere hver morgen. Noen ildsjeler stapper deler av dette tilbake igjen, så er det på’n igjen neste dag. På disse fine dagene er det sikkert 500-1000 mennesker innom hver dag, i forbindelse med for eksempel fotballkamper, lek, piknik, og hundelufting, skriver leseren og peker også på at varmen ikke gjør det noe mer trivelig med søppel flytende rundt på jordet.

– Myrerjordet er oppgradert og brukes stadig mer. Vedlikehold og renovasjon må organiseres deretter, legger leseren til.

Ifølge leser er det lenge siden søppelkassene på myrerjordet ble tømt. Foto: LESERBILDE


LES OGSÅ: Klagestorm mot ny turvei på Voldsløkka. Nå gjør Bymiljøetaten helomvending

Bymiljøetaten

Lokalavisa har vært i kontakt med Bymiljøetaten, som forteller følgende:

– Disse kassene skal tømmes jevnlig, minst en gang i uken. Opplever man fulle kasser, eller at de ikke blir tømt, så er det fint om dette meldes inn via vår app Bymeldingm eller via nettside bymelding.no. Så går det beskjed rett til de som tømmer, oppfordrer presseansvarlig Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...