Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Male huset? Slik får du et perfekt resultat!

JERNIA: Hos Jernia på Amfi Ullevaal får du får du personlig service og stor fagkompetanse. De ansatte har også et smil og en god prat på lur! (Jon André Trydal, butikksjef Pål Henrik Thorkildsen og Ole Furuseth)

Hos Jernia på Amfi Ullevaal kan du slå deg løs i Norges største fargebar.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

AMFI ULLEVAAL: Våren er her og du skal kanskje ha en skikkelig vårrengjøring ute eller friske opp fargen på huset? Jernia har alt du trenger av utstyr og tips på veien!

Jernia hos Amfi Ullevaal har alt av hageutstyr; et stort utvalg i elektriske og bensindrevne gressklippere, beskjæringssakser og alt man trenger for å fikse opp i hagen. De selger også robotklippere og de tilbyr å montere den for deg.

– Vi har et større utvalg i hageprodukter enn andre Jernia-butikker, sier butikksjef Pål Henrik Thorkildsen.

HAGEUTSTYR: Alle hageentusiaster trenger en rydningssaks

Best på maling

Skal du male? Hos Jernia får du eksperthjelp!


– Vi er store på maling, vi føler vi er best på det området.

Thorkildsen kan by på Norges største fargebar med malte prøver, og de er foreløpig den eneste Jernia-butikken i landet som har fått denne typen. De har også Marcopolo, en dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende – og den er det heller ikke mange andre som har.

Hvis du skal male huset eller hytta utvendig, anbefaler Jernia eksteriørmalingen til Tjæralin. Den har vesentlig mindre løsemidler enn konkurrerende produkter.

FARGEBAR: Jernia på Amfi Ullevaal kan by på Norges største fargebar med malte prøver, og de er foreløpig den eneste Jernia-butikken i landet som har fått denne typen.

Gode tilbud på den store høytrykkspylerdagen

Det er veldig viktig med forarbeid før du finner frem malingspannet:


– Det er viktig å ikke bare gå rett på med malekosten, man må vaske først for å unngå flassing. Vær nøye med forarbeidet – vask er alfa og omega. Og vask gjerne med høytrykkspyler – mange tror man ikke kan bruke den på hus, det er bare tull! Man må bare ikke gå for tett på.

Jernia har høytrykkspylere i mange prisklasser og størrelser, og 21. april er den store dagen for tilbud.

– Vi dumper prisene på blant annet Kärcher K3 og en del utstyr. Da forventer vi å selge noen paller.

Grillkampanjer

Grillsesongen er på vei og Thorkildsen viser frem en helt ny type grill med keramisk pizzastein. Den heter Morsø Grill Forno og kan brukes som både grill og peis/terrassevarmer.

– Vi har nye kampanjer annenhver uke. Det blir mye grill og grillutstyr i kampanjeavisen fremover, påpeker han.


GRILL/PEIS: Grillsesongen er på vei og Jernia viser frem en helt ny type grill med keramisk pizzastein. Den heter Morsø Grill Forno og kan brukes som både grill og peis/terrassevarmer.

SE OGSÅ: Lurer du på hva du skal ha på grillen? Sjekk det spennende biff-utvalget hos Coop Mega

I tillegg til gode tilbud og et stort utvalg i hageutstyr, maling og grill, får du personlig service og stor fagkompetanse.

– Her treffer du alltid noen som kan produktene, sier Thorkildsen.

Og trenger du hjelp med å få fraktet handelen, tilbyr Jernia hjemlevering for 149 kroner – uansett størrelse!


– Det tror jeg er en av Norges billigste hjemleveringsavtaler!

AMFI ULLEVAAL: Jernia hos Amfi Ullevaal har et stort utvalg i hageutstyr

LES MER PÅ AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...