Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Måltyven Jenny

Hun skårer mange mål, Jenny Røsholm Olsen. Foto: Lyn Fotball

Siste kamp før sommerferien for Lyn, mot nesten naboene Grei. Knallvarmt, men også knallgode Lyn-jenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2017 kl 08:52

GRORUDDALEN: Siste kamp før ferien, bortekamp mot Grei Elite, en motstander Lyn har slitt med spesielt på greibanen de siste årene.

Lyns Ingvar Graffer oppsummerer:

- På en varm dag, var Lynjentene best og vant fortjent 2-0 etter to skåringer av ungjenta Jenny Røsholm Olsen. Lyn spilte en veldig bra første omgang, og tar ledelsen 1-0 når Jenny etter forarbeid av Maren Thoresen vender bort sin forsvarer og skårer. 2-0 er av den nydelige sorten, Camilla Linberg herjer med backen sin, og innlegget setter Jenny tåa på.

Shalalalalala! Jublel i Lyn-gjengen. Foto: Lyn Fotball

LES OGSÅ: Det forsvinner ting fra nabolaget!

Andre omgang

- Andre omgang blir mye dueller, og heller dårlig stemning i Greileiren, noe som også fører til en utvisning etter to gule kort. Linn Huseby har en avslutning i tverra, men det blir ingen skåringer i andre omgang, og Lyn vinner 2-0, oppsummerer Graffer videre.

En pust på toppen

Trener Glenn Kleven er stolt.

- Jeg er veldig stolt av det jentene leverer i dag i varmen, vi løper mye. Mye fint spill i første omgang spesielt. Og igjen gledelig at vi holder nullen, vi har skrytt av de bakre fem før, og gjør det igjen. Vi slipper ikke Grei til nesten i det hele tatt, unntatt på noen farlige dødballer. Ikke leit å ta en liten pust i bakken på topp av tabellen, sier Kleven.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...