Nordre Aker Budstikke

Man må ikke alltid vinne!

Dagens siste kamp i Frida Bandycup mot Ullern endte det 4-4, og det fortelles om flott innsats av jentene. Foto: PRIVAT

Lillejentelaget til Ullevål Bandy reiste i helgen med 10 topp motiverte spillere til Vänersborg og Frida Bandycup.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2017 kl 20:01

ULLEVÅL: Ullevål Bandy var i helgen i Vänersborg for å spille Frida Bandycup innendørs i bandyhallen Arena Vänersborg.

– Cupen er en av de aller største bandycupene for yngre jenter. Det var påmeldt 30 lag med tilsammen 300 spillere og  90 ledere fordelt på 18 forskjellige klubber fra Sverige og Norge. Tilsammen ble det spilt 87 kamper, forteller Øyvind Sakshaug, hovedlagleder Ullevål jentebandy.

Videre at Lillejentelaget til Ullevål reiste med 10 topp motiverte spillere i alderen 10-13 år.

– I første kamp på lørdag, mot Västerås, hang jentene godt med selv om det til slutt ble 1-4 tap.  I kamp nummer to møtte Ullevål Surte/Kareby som var overlegne både i pasningsspill og hurtighet på skøyter. Ullevål tapte 0-7 - mot laget som til slutt vant cupen. Mye krutt i beina var brent av, så neste kamp mot Hammarby ble preget av lavt tempo på Ullevål-jentene, som også nok var litt utladet etter de to første kampene, oppsummerer Sakshaug.

Idet dommeren blåste av kampen sto det 0-6 og nok et tap.

Hvile

Etter kampen fikk jentene en hvilepause på hotellet.

– De virket kjappere og lettere i beina på oppvarmingen før møtet mot byrival Ullern. Ullevål tok raskt ledelsen 3-0, men greide ikke å holde trykket oppe og litt ut i kampen hadde Ullern tatt igjen ledelsen så det sto 3-3.  Ullern satt også inn 4-3 målet og ledet til det gjensto et par minutter. Ullevål jentene ga seg ikke og fikk til slutt satt inn en ball bak Ullern-keeperen, og kampen endte 4-4, oppsummerer Sakshaug videre fra cupen i Sverige.

Motivasjon til seriestart

Med sisteplass i puljen ble det kun en kamp på søndag der Ullevål kjempet om om 9. eller 10. plassen. 

– Motstander var Uppsala BoIS som var raske på skøyter og effektive foran mål. Ullevåls keeper sto som en levende vegg og reddet mange av skuddene. Hun ble også kåret til banens beste spiller i kampen som til slutt endte med tap 1-5. 


– Kampene i cupen ble spilt under perfekte forhold innendørs og det var mye læring for Ullevål-jentene. Tempo og teknikk hos våre bandysøstre i øst ligger fortsatt langt foran det norske nivået. Men deltagelsen i cupen ga jentene ytterligere motivasjon til å trene bedre mer frem mot seriestart i slutten av november.

LES OGSÅ:

 

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...