Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Noe så sjeldent som...

Mange ledige barnehageplasser

Mange ledige barnehageplasser i Nordre Aker, her fra annen anledning i barnehage som ikke har noen relasjon til denne saken. Foto: ARKIV/TURI SLETNER

Nesten 80 ledige barnehageplasser i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2015 kl 09:23

NORDRE AKER: I pressemelding fra bydel Nordre Aker går det frem at det er mange ledige barnehageplasser i bydelen. Både i bydelens kommunale og ikke-kommunale barnehager.

I sakspapirene til neste Bydelsutvalgsmøte, torsdag 5. november, står det blant annet følgende.

LES OGSÅ: Rekkehuset på 149 kvadratmeter gikk for mer enn 10 millioner kroner!

77 plasser

– Per 15.10.15 er det til sammen 77 ledige barnehageplasser i bydel Nordre Aker. Av disse er det 30 ledige plasser i kommunale barnehager, hvorav 21 plasser for barn under 3 år og 9 plasser for barn over 3 år.

– I de ikke-kommunale barnehagene er det en ledig kapasitet på til sammen 47 plasser, 36 plasser for barn under 3 år, hvorav 28 plasser er i familiebarnehage, samt 11 plasser for barn over 3 år, står det videre.

Mer informasjon om ledig kapasitet finnes via Søknadsportalen ved Barnehagekontoret - les mer her.

Løpende opptak

Til ledige plasser gjennomføres det løpende opptak.

Fra bydelen går det videre frem av pressemeldingen at søknadskontoret for barnehage har i starten av oktober sendt mail direkte til alle som står registrert som søkere til barnehageplass.

I mailen opplyses det om at det er ledig kapasitet i barnehager i bydelen, hvor denne oversikten over hvilke barnehager som har ledig plass kan finnes, samt opplysninger om hvordan man kan endre søknad om plass.

LES OGSÅ: Hundeeksperten: – Jeg stoler mer på bikkja enn på folk!

Helsestasjonen, NAV samt bydelens informasjonstjeneste er orientert om ledig kapasitet i barnehagene.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? [

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...