Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mange nye leiligheter her?

Vil omregulere fra næring til bolig og bygge blokk

Her ønsker eierne av forretningslokalet å bygge en seks etasjers blokk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2013 kl 16:39

KJELSÅS: Torsdag kveld tok bydelsutvalget i Nordre Aker stilling til planer om bygging av en seks etasjers blokk i Hesteskoen 7 på Kjelsås, like ved Engebråten Ungdomsskole.

«Det søkes om endring av opprinnelig regulering av 13.1.1959 butikk-forretningsformål til bolig. Det planlegges bygget 6 etasjer over terreng med nedtrapping i gavlene, og inntil 3 etasje under bakken for parkeringsarealer der en etasje skal dekke behovene til beboere av blokken og de to øvrige etasjene skal kunne tilbys til beboere i området som i dag er henvist til en smal villavei...» står det blant annet i sakspapirene til nevnte møte.

"Må nedskaleres betydelig"

Bydelsutvalgets vedtak fra torsdagens møte lyder:

"Bydelsutvalget kan akseptere omregulering fra butikk-forretningsformål til bolig, men understreker at videre utnyttelse av eiendommen må skje med byggehøyder, arkitektonisk preg og utnyttelsesgrad som er i samsvar med omliggende bebyggelse. Foreliggende planer fra utbyggers side må derfor avvises i sin nåværende form. Eventuelt nye forslag må nedskaleres betydelig i tråd med ovennevnte føringer og plangrunnlaget for eiendommen."

- Vi trenger flere boliger, men vi må ta hensyn til omgivelsene også. Utbyggers skisser er for omfattende, mener Hanne Lyssand fra SV, og som var tilstede under bydelsutvalgsmøtet torsdag kveld.

- Utbygger komme tilbake med mer realistiske planer, avslutter hun.

Alle sakspapirer kan leses på bydelens egne hjemmesider.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...