Nordre Aker Budstikke

Måtte avlyse kaféen:

- Trist at ingen kan avse noen få timer for andre

Kuben 62+ i Kjelsåsveien. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Søndagskaféen ble avlyst, ingen hadde tid til å stille opp noen timer som frivillig på seniorsenteret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2019 kl 10:03

KJELSÅS: Susanne Kristiansen er fysioterapeut i Bydel Nordre Aker, gruppetrener på seniorsenteret Kuben 62+, og har også engasjert seg i søndagskaféen på seniorsenteret i Kjelsåsveien.

– Det mangler også frivillige til å drive søndagskaféen, og som kan stille opp noen timer én gang per måned, eller kanskje noen timer annenhver måned. Vi har forsøkt å rekruttere fra seniorsenteret og miljøet rundt senteret, også blant de yngre brukerne. Men vi har så langt ikke lykkes. Kanskje noen utenfor senteret kan bidra? Det er jo bare trist hvis ingen kan avse noen få timer på andre, kanskje én gang i måneden?

Ifølge Kristiansen, som også legger til at det er flere frivillige som bidrar på hverdagene, men også mandag til fredag er det behov for flere frivillige ved seniorsenteret.

– Bare å understreke at seniorsenteret setter stor pris på de som allerede bidrar, sier også Kristiansen.

Plakaten som skal rekruttere frivillige, og oppslaget om at søndagskaféen ble avlyst, på Kuben 62+ i Kjelsåsveien. Foto: KUBEN62+

Dugnadsånden dør ut?

– Søndagskaféen har vært et populært tilbud blant de eldre, og det er veldig synd hvis vi ikke klarer å få den opp og gå igjen, sier Kristiansen, og nevner at tilbakemeldingene til hennne også fra andre som trenger frivillige i bydelen, signaliserer noe av det samme:

– Jeg har inntrykk av at 80 pluss-gjengen gjerne stiller på dugnad, i den grad de er i stand til det. Men så gjelder de yngre generasjonene, er dugnadsånden i ferd med å dø ut?

Hun håper nå på at lesere av lokalavisa har lyst til å bidra noen timer, dette handler om enkel innsats, steking av vafler og lignende. For mer informasjon: Klikk deg eventuelt inn på hjemmesiden til Kuben, www.kuben.as, eller ta kontakt på telefon 22 09 85 10, kontaktperson er Roy Ove Lyngstad.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...