Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mannen slo ekskona og truet med kniv

ILLUSTRASJONSFOTO

En mann i 40-årene står til uken tiltalt for flere tilfeller av trusler og vold mot to kvinner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2017 kl 09:07

OSLO NORD: Ved to tilfeller i mars 2016 skal mannen på kveldstid ha oppsøkt ekskona, blant annet ved hennes hjemmeadresse, samt kontaktet henne på telefon, til tross for at han var ilagt besøksforbud.

Trusler med kniv

I forkant av hendelsene skal han også ha truet henne, og en annen kvinne, på livet. Første gang ved et tilfelle om natten i februar 2016, hvor han med kniv oppsøkte denne kvinnen på en adresse i bydel Sagene, og truet både henne og ekskona på livet.

En måned senere oppsøkte han ekskona på en adresse i Nordre Aker, også det om natten, der han ringte på døren og med en kniv i hånden sa han skulle drepe henne og den andre kvinnen.

Handlingene var etter omstendighetene egnet til å fremkalle alvorlig frykt, står det i tiltalebeslutningen.

Kvelertak og slag

Ved tilfellet i mars skal han også ha utsatt den ene kvinnen for vold, ved gjentatte ganger å ha slått henne i kroppen og i hodet, samt tatt kvelertak på henne. Mannen står også tiltalt for å ha slått sin ekskone i juni 2016.

Mannen må svare for brudd på flere paragrafer i straffeloven, for både trusler og vold, når han møter i retten i uken som kommer.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...