Nordre Aker Budstikke

Martin leter etter drømmedama

LETER ETTER DRØMMEDAMA: Martin André Reinertsen (25) blir å se på TV-programmet «Love Island» til høsten Foto: Privat

Snart kan du se Martin (25) lete etter drømmedama på TV.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.07.2018 kl 19:20

KJELSÅS:Reinertsen, fra Kjelsås, er første deltaker fra TV3s kommende «Love Island» som blir avslørt. Snart får vi se ham bo i en villa like utenfor Las Palmas på Gran Canaria der han skal lete etter sin perfekte kjæreste.

– Jeg meldte meg på Love Island fordi jeg har lyst til å treffe den rette. Jeg føler dette kan være en arena å møte en likesinnet på, sier han til Nordre Aker Budstikke.

Han syns programmet virker bedre enn for eksempel Tinder. Det er så mye som skal klaffe før én blir to, forteller han.

– Du skal presentere deg på så kort tid, det er ikke alltid lett.

FRA KJELSÅS: – Det er fint å ha vokst opp i nord, i nærheten av marka, det har vært med på å gjøre meg til den jeg er, sier Reinertsen. Foto: Privat

Tar det som det kommer

Reinertsen får ikke lov til å fortelle når innspillingen er, men han avslører at det ikke er lenge til. Han har ikke gjort seg opp så mange tanker om hva som vil skje.

– Jeg har prøvd å ikke ha noen forventinger til Love Island. Jeg tar det som det kommer, da slipper jeg å bli skuffet. Men jeg må nok litt utenfor komfortsonen.

– Hvordan skal du gå frem for å få henne?

– Jeg tenker man kommer langt med et smil, øyekontakt og ved å vise genuin interesse for noen. Hvis det går oppover fra førsteinntrykket, og ikke motsatt, vil jeg si det er en god ting.


Og hvem er egentlig drømmedama? Reinertsen er ikke i tvil om hva slags jente han er på utkikk etter.

– Drømmedama vet hva hun vil. Det er positivt hvis hun utfordrer meg og hun kan gjerne være en prinsesse jeg kan ta vare på. Jeg har en greie for blondiner med blå øyne og det gjør heller ikke noe at hun er høy.

– Kjelsås gjorde meg til den jeg er

Reinertsen bor på Bislett, men er oppvokst på Kjelsås.

– Det er fint å ha vokst opp i nord, i nærheten av marka, det har vært med på å gjøre meg til den jeg er.

– Jeg har alltid gått for målene og ambisjonene mine. Jeg har vært heldig, jeg har prøvd og lært uten å gå på en stor smell. Jeg har jobbet mye med meg selv og har kommet langt.


Reinertsen startet Tifti - en app for å lage og finne arrangementer, sammen med syv andre fra NTNU, som ble lansert i 2016.

– Jeg holder også foredrag om mentalitet, mine erfaringer og trening. Jeg snakker om hvordan man kan bli best mulig – med både kropp og sinn. Kroppen er det fartøyet du bruker hele livet. Det er viktig å ha mulighetene åpne, da må man være i god form.

Han har holdt foredrag om selvfølelse på VGS, Ungt Entreprenørskap og for andre som går i samme fotspor. Han har også snakket for selskaper som lurer på hvordan andre tenker.

– Og da regner jeg ikke med folk på min alder, det er de yngste på 12-15 år som virkelig kan det nyeste. Det er veldig spennende. Vi er oppgitte over besteforeldrene våre når vi må lære dem å sende sms og bruke internett, men vi må nok jobbe mye hardere for å henge med, sier gründeren til lokalavisa.

GRÜNDER: I tillegg til å ha startet Tifti, holder Reinertsen foredrag Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...