Nordre Aker Budstikke

– Måtte det beste hjemmelaget vinne!

Jonny Olsen og Skeid-supportere på Bislett i august 2015, da Skeid møtte Lyn i 2. divisjon. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Magnus Wattne må gjerne fokusere på at Lyn har flere supportere enn oss, men akkurat det bryr vi oss fint lite om.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2017 kl 14:13

Et historisk megaoppgjør i norsk målestokk. Tre seriemesterskap og hele 16 cupmesterskap står de to lagene for i Norge. Det er liten tvil om at det er to giganter i norsk fotballs historie som møtes til duell i 1.runde i NM i morgen.

Ting er annerledes nå enn det var når klubbene var på sitt beste. Vi har begge dog ambisjoner om å være lag i toppen av våre divisjoner denne sesongen, men jeg er ganske sikker på at begge lag hadde ønsket at disse divisjonene ikke var på tredje og fjerde nivå på Norges fotballpyramide. Men det tar ikke noe bort fra denne kampen, som blir spennende fra start til slutt.

Skeidsupporter Jonny Olsen og de andre skeidoksene gleder seg til bydelsderby torsdag 27. april, Skeid tar imot Lyn til Nordre Åsen i første runde i NM. Olsens kommentar viser til kommentar fra Magnus Wattne i Lyn - les kommentaren til Wattne her.

Vi har noe på gang. Vi har en meget talentfull tropp, det har begynt å skje ting i Skeid i form av dyktige folk som driver Skeid på en annen måte enn det har blitt gjort tidligere, og vi har en fotballtrener i Tom Nordlie som er kapabel til å få det beste ut av Skeids unge mannskap.

Forhåpentligvis klarer han det en gang til i morgen, når Lyn kommer på besøk. Vi har ambisjoner om avansement til andre runde!


Det er dog synd å se at Magnus Wattne sier at vi ikke mobiliserte mot Lyn 1.mai for 2 år siden. Det gjorde vi. Og vi ga absolutt alt fra sidelinja. Det har vi planer om også denne gangen.

Men det er klart det blir forskjell når det i utgangspunktet er en supportergruppe som har betydelig flere medlemmer enn den andre. Vi har aldri fokusert på hvor mange vi er, vi fokuserer mest på å være tilstede på hver kamp og gi jernet, uansett antall.

Magnus Wattne må gjerne fokusere på at Lyn har flere supportere enn oss. Men akkurat det bryr vi oss fint lite om.

For som Wattne sier, så er det mange lag i Norge som har utfordringer med å få folk på kamp. Det gjelder mange lag på øverste nivå, på nest øverste nivå… ja, på alle nivåer i Norge. Det er sjelden vi Skeidoksene får utfordringer på tribunen i form av bortesupportere. Så vi gleder oss til stemning på tribunen.

Sannsynligheten er også stor for at Lyn blir flere enn oss på tribunen også denne gangen. Rett og slett fordi Lyn over lengre tid har hatt en større supportergruppe enn oss.


Men, vi har også lagt merke til at Lyns tilskuertall over flere år har blitt mindre og mindre. Uten at vi skal rette for mye fokus på det.

Istedet synes jeg vi skal legge fokus på kampen i morgen. Det blir gøy, og vi gleder oss til kamp mot en av våre byrivaler! Vi er naturligvis favoritter basert på divisjonsforskjellen, men cup er cup, ballen er rund og alt kan skje over 90 minutter.

Vi ønsker Lyn velkommen til Nordre Åsen, og måtte beste hjemmelag vinne!

Jonny Olsen
Sjefsokse

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...