Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Medaljedryss i ungdomsmesterskap

Friidrettsutøvere med mye edelt metall i bagen

Friidrettsutøvere fra Nordre Aker hadde mye edelt medtall i bagen da de dro hjem fra ungdomsmesterskapet på Lillehammer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2013 kl 10:04

NORDRE AKER: Lokale utøvere tok godt for seg av premiene da landets fremste friidrettsungdommer var samlet til ungdomsmesterskap på Lillehammer forrige helg. Til sammen tok utøvere fra Nordre Aker hele ni medaljer, hvorav fire gull.

Rekordstor tropp

Per Eikrem i Koll friidrett forteller.

- Rekrutteringen til Koll har vært god noen år, og det begynner virkelig å gi resultater. En rekordstor tropp på 13 lokale friidrettsutøvere fra Nordre Aker og klubbene Koll og Tjalve var kvalifisert, og dro til Lillehammer for å kjempe med de beste i samme aldersklasse  i Norge.

Medaljefangsten ble fire gull, tre sølv og to bronse. Det ble også satt en rekke personlige rekorder, så mange hadde truffet godt med formen til årets viktigste stevne i friidrett.

Les også: Ekte idrettsglede på Løvelekene

Gull, sølv og bronse

Eikrem ramser opp medaljefangsten: To gull i stav G15, ved Audun Bakke Jensen (Koll) og i G16, Johannes Bergh (Koll), og gull i spyd G16 ved Even Weiglin (Koll).

2000m G15 ble vunnet av Thomas Jefferson Byrkjeland (Tjalve), og som også tok sølv i 300 meter hekk, og bronse på 800 meter.

Linn Louise Kvaale (Koll) tok sølv i diskos, J15. Sølv også til Kollgutter på 1000meter stafett G15. Bronse i lengde G16 til Odin Hallquist (Koll).

1000m stafett G15-16: Koll. Johannes Bergh, Odin Hallquist, Marius Kristoffersen og Sivert Eikrem.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...