Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Meglerbonus ble til fest på eldresenteret

Mindre bonus på meglerne ble til Prøysen-fest på Myrer bo- og servicesenter. - Kanskje det aller mest hyggelige var den gode klemmen jeg fikk, ifølge Alice Huseby, 25-modell.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2015 kl 15:36

KJELSÅS: Alf Prøysen ville vært 100 år i år. Privatmegleren klinket til og åpnet bonussekken, Frivillighetssentralen arrangerte, og det hele ble til en flott Prøysenfest for de eldre på Myrer bo- og servicesenter.

Med underholdning, gaver, allsang, gode kaker og sherry til alle. "En i hvert bein", lovet Sigmund Ruud fra Privatmegleren på Kjelsås.

MEGLERNE: Partner Sigmund Ruud og daglig leder Ellen Høien fra Privatmegleren koste seg de også på festen på Myrer. (Foto: Kristin Tufte Haga)

SE FLERE BILDER I BILDESLIDE ØVERST

- Dette var et helt fantastisk opplegg. Flott sang og underholdning, flotte gaver med julestjerne og småkaker. Veldig hyggelig at meglerne tenker på oss, og veldig bra arrangert av Frivillighetssentralen med Kjersti Vasli i spissen, synes Alice Huseby, 25-modell.

For når man kommer opp i en viss alder, så bruker man ikke "år", men "modell".

Les også: Sånn blir Nordre Aker Budstikke i 2015

Klemmen

- Sherryen og bløtkaken smakte også veldig godt. Men kanskje det aller mest hyggelige var den gode klemmen jeg fikk av megleren, ler Alice, som gjerne vil at dette skal bli en førjulstradisjon på Myrer.

IGJEN: Fra v. beboerne Alice Huseby og Sonja O. Marthinsen storkoste seg på Prøysenfest på Myrer. (Foto: Kristin Tufte Haga)

Sonja Marthinsen - 35-modell - er ikke noe mindre fornøyd med arrangementet torsdag ettermiddag.

- Det var veldig bra oppmøte, og alle jeg snakket med synes dette var veldig flott.  Men jeg fikk jo ikke noe klem da. Men regner med at jeg får det neste gang, for det får vi håpe at det blir, oppfordrer Sonja.

Les også: God jul fra isbaderne!

- Ja takk - mer slik underholdning

Berit Høghaug - 37-modell - er like fornøyd, og synes det var spesielt hyggelig å også høre Julekveldsvisa til Prøysen.

- Ja takk, vi tar gjerne mer slik underholdning, sier hun.

Kjersti Vasli, leder av Frivillighetssentralen på Kjelsås og Grefsen synes spesielt de eldre bør få oppmerksomhet i julen.

- Mange er innom Frivillighetssentralen. Men det er ikke ofte noen kommer innom slik Privatmegleren gjorde, med penger til å lage en stor fest. Det er mange vi kan gi til, men valget falt på de eldre, som vi synes bør få en ekstra oppmerksomhet i julen, sier Vasli. 

Bonus ble til fest

Ifølge Privatmegleren og partner Sigmund Ruud, så var det full enighet på kontoret om å bytte bonus ut med fest for de eldre.

- Veldig hyggelig å gi noe tilbake til de eldre som også har vært med å bygget opp for blant annet det flotte miljøet som vi har i Nordre Aker, sier en blid Ruud, som sammen med kollegaene deltok på festen på Myrer bo- og servicesenter.

 

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

 

Laster inn ...

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...